Over mij

Hee allemaal,

Welkom op de pagina over mij en over mijn blog!

Ik ben Ilse, 23 jaar en ben de trotse beheerder van infnails.  Ik heb mijn diploma dierverzorging gehaald.  Daarvoor heb ik nog Helpende zorg en welzijn gedaan. En werk ik nu bij een supermarkt als cassiere. Verder hou ik natuurlijk heel erg van alles wat met nagels te maken heeft vooral van nailart, daarom heb ik een blog aangemaakt om mijn creaties met jullie te delen. Mijn hobby's zijn, met dieren bezig zijn, bloggen, nailarten en shoppen. Ik werk 32 uur dus heb niet altijd even veel tijd om te bloggen, maar ik probeer 3 keer in de week een artikel online te zetten. (maandag, woensdag en vrijdag) Als je een vraag hebt dan kan je mij altijd mailen infnails@hotmail.com. 


Over mijn blog Infnails
Infnails is een blog over de verzorging van nagels, nailarts, reviews van nagelproducten en nagellakken. Op maandag kunnen jullie altijd een nieuwe nailart van mij verwachten. Infnails is Nederlandstalig. Infnails krijgt steeds meer bezoekers, wat ik natuurlijk super leuk vind! Hoe ik ben begonnen met nailarten en bloggen!
Toen ik nog op het ROC zat, zat er een meisje bij mij in de klas die zulke mooie nailarts maakte. Toen dacht ik natuurlijk dat wil ik ook! En zo is het een beetje begonnen. De eerste lakjes kocht ik toen ik ongeveer 16 jaar was. Samen met mijn moeder was ik toen aan het winkelen. En toen heb ik mijn eerste lakjes gekocht, dat waren overigens de lakjes van het merk Essence. Mijn nagellakstash is in die 4 jaar behoorlijk gegroeid, net zoals mijn nailart spullen. 3 jaar geleden liep ik met het idee rond om een blog op te starten en daar mijn creaties te delen. Ik vertelde het aan een vriendin van mij en zei vond het ook een super leuk idee! Zij doet de opleiding DTP dus zei is heel goed in het ontwerpen van websites, headers etc. Op 19 augustus 2013 heb ik dan ook daadwerkelijk mijn eerste artikel geschreven. Ondertussen bestaat infnails alweer 3 jaar en vind ik het nog steeds super leuk om te doen. En het is ook super leuk om je blog te zien groeien van weinig volgers en reacties naar steeds meer!


Voor vragen over infnails kan je mailen naar infnails@hotmail.com of vul het contact formulier in op de contact pagina. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten