COTM

Nailart Challenge- COTM- Beach

Vandaag is het dan zover de COTM Challenge!!
Met een aantal meiden van andere nailart blogs hebben we vanaf deze maand elke eerste maandag van de maand een COTM (challenge of the month). Cindy van Brilliantnails kwam met het idee om een nailart challenge te houden met een aantal andere nailart bloggers. Ik vond het echt een super leuk idee. Ook hebben we een stempoll, zodat je kan stemmen welke nailart je het mooiste vind of het beste bij het thema vind passen. Kijk je mee naar de leuke nailarts?
Het thema van deze maand is zoals je misschien al kunt zien Beach. Er doen in totaal 11 blogs mee met de challenge. We beginnen met de nailart van xnailartforyou. Je kunt op de naam boven de foto's klikken om naar het blog te gaan van de andere meiden. 


En als laatste die van mijzelf 

InfnailsWelke vinden jullie de mooiste of het beste bij het thema passen? Je kunt stemmen op jouw favoriete nailart met deze poll. Je kunt maar 1 keer stemmen, omdat deze poll op alle blogs staat. 
   
Welke beach nailart vind jij het mooist?
xNailartForYou
MissLanghaar
LovewithEssie
Creativenails4fun
Jaudith
INFnails
Nailtalk
LovelyLonnie
Jewelnails
Nailgloss
Brilliantnails
  
pollcode.com free polls 

Wat vonden jullie van de eerste COTM? Ik vind alle nailarts erg mooi geworden en kijk al uit naar volgende maand. De volgende eerste maandag van de maand is er weer een ander thema, maar die ga ik nog niet verklappen ;)COTM- Back to school

Het is weer de eerste maandag van de maand,  dus tijd voor de tweede COTM! Met deze maand als thema Back to school. Voor veel mensen begint school/werk weer half augustus en voor anderen pas in september. Daarom hebben we dit thema voor augustus staan. Er zijn weer erg leuke nailart's gemaakt door iedereen. Kijk gauw mee!
Vanaf deze maand is er nog iemand bijgekomen die graag mee wou doen met de challenge, Imke van Iontrend! Nu zijn er in totaal 12 blogs die meedoen. Je kunt op de naam boven de foto's klikken om naar het blog te gaan van de andere meiden. Hieronder de nailarts!
En de laatste is de nailart die ik gemaakt heb,


Welke vind jij het mooist of het best bij het thema passen. Leuk als je stemt op de nailart die jij het leukst vind!

Welke back to school nailart vind jij het mooist?
xNailartForYou
MissLanghaar
LovewithEssie
Creativenails4fun
Jaudith
INFnails
Nailgloss
LovelyLonnie
Jewelnails
Brilliantnails
Iontrend
  
pollcode.com free polls 

Ik vind de nailarts van iedereen weer erg geslaagd! Ze zijn weer erg leuk geworden.

Wat vinden jullie van de 2de COTM?COTM Birthday
Vandaag begint het 3de jaar van de COTM en ik doe weer mee! Yeah! Voor degene die mij nog niet zolang volgen het eerste jaar deed ik ook mee. Hieronder leg ik uit wat de COTM precies inhoud er wie er allemaal mee doen.

Cindy van Brilliantnails kwam 3 jaar geleden met het idee om met een aantal nailaddicts een challenge of the month te houden (COTM). Dat vond ik toen en nu nog steeds een super leuk idee! Elke eerste maandag van de maand (de dag dat het luchtalarm afgaat) komt bij alle meiden die meedoen de nailarts van iedereen online. We maken allemaal een nailart in een bepaald thema. Deze maand is dat birthday. We mogen zelf weten hoe en met wat je de nailart maakt, je mag dus stempelen, decals gebruiken, marbelen van alles eigenlijk, als het maar in het thema past. Er is wel iets veranderd met het eerste en tweede jaar namelijk dat we geen poll meer hebben, dit werkte namelijk niet bij iedereen even goed. Maar je mag natuurlijk wel in de comments achterlaten welke nailart je het mooiste vind.Als eerste begin ik met mijn gemaakte birthday nailart. Voor deze nailart heb ik een witte basis gebruikt met een striper kwastje alle figuurtjes er op getekend. Op de eerste nagel zie je en chocolade/cake taart. Op mijn middelvinger heb ik een strikje getekend die vaak om cadeautjes heen zit. Happy Birthday mocht natuurlijk ook niet ontbreken en heb ik neergezet op mijn ringvingernagel. Een cadeautje hoort er natuurlijk ook bij als je jarig bent, die heb ik op mijn pink getekend. Op het in zijn geheel wat meer te versieren heb ik er confetti in verschillende kleuren bij gemaakt. 

Hier komen de nailarts van alle andere meiden die meedoen aan de COTM. Malinka maakt altijd zulke mooie nailarts. Deze is ook weer prachtig en heel feestelijk! 

Cindy heeft echt een meiden birthday party gemaakt met al dat roze. Zo leuk en schattig!

Norma heeft echt een heel andere birthday nailart gemaakt als de rest. Vind het heel origineel en mooi gemaakt. 

Mandy heeft deze Disney waterdecals zelf gemaakt. Heel leuk en schattig vind ik de decals geworden!


Heel feestelijk is ook deze nailart van Diana met al die glitters. Heel toepasselijk nagellakje ook!iOnTrend

Deze nailart van Imke vind ik ook heel erg leuk. Zo cute met dat hondje en die ballonnen! 
Cupcakes! Lekker en mag natuurlijk ook niet ontbreken bij een verjaardag. Kim maakte deze schattige cupcakes.Dit waren alle meiden en nailarts die dit jaar mee doen aan de COTM. Ik vind de nailart allemaal zo leuk geworden. Volgende maand zijn we er weer met de COTM.

Welke nailart vind jij het mooiste?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten