08 mei 2017

Outfit of the day!

Hoi! Dit keer eens iets totaal anders dan jullie gewend zijn op mijn blog. Namelijk een outfit of the day artikel. Al een hele tijd ben ik meer bezig met mode dingetjes outfits bij elkaar zoeken en kleuren combineren. En ik wil jullie daar een beetje in meenemen. Dus er komt naast nagel en make-up artikelen ook een beetje mode op mijn blog kijken. Ben je benieuwd naar mijn outfit? Lees en kijk dan zeker even mee!


Ik zou er ook even bij vermelden waar ik de kledingstukken heb gekocht. Toen ik deze outfit foto's maakte (die overigens gemaakt zijn door een vriendin van mij) waren we samen aan het winkelen en stopten we even in dit parkje.


Mijn kledingstijl is de wat meer nettere kant en ik vind het leuk om op bijvoorbeeld een zwart rokje zoals nu dat met een kleur te combineren. Doordeweeks heb ik vaak spijkerbroeken aan, handiger met werk. Maar in het weekend of als ik ergens heen ga, loop ik graag in rokjes of jurkjes eventueel in combi met een legging.




Voor deze outfit heb ik gekozen voor zwart rokje, deze komt van de Coolcat en is mijn favo rokje op dit moment. Je kunt hem gewoon overal bij combineren. Omdat het nog niet warm genoeg is voor blote benen draag ik er een bordeaux rode legging op. Die een klein beetje wegvalt zie ik op de foto's door de boomstam. Maar hij is dus bordeauxrood en komt van de Primark. 


Het shirtje wat ik aan heb ik een t- shirtje met sterren erop. Deze heb ik gekocht bij The Sting. Het groene jasje wat ik eroverheen draag komt van de America Today, maar deze heb ik al een aantal jaar, maar is super leuk te combineren met bijvoorbeeld donkere kleding, dat maakt het dan weer een stuk vrolijker.

Om mijn outfit helemaal af te maken, heb ik deze armband erbij gezocht. Deze kocht ik laatst bij de Primark. Ik vond hem zo mooi dat ik hem echt niet kon laten liggen. Al is deze iets aan de grote kant, eigenlijk zou er een bloem tussen uit moeten, maar dat is een heel gedoe volgens mij omdat er elastiek in zit.


New Balance waar deze schoenen van zijn is echt mijn favoriete merk! Ze lopen zo fijn, je krijgt er nooit blaren van die ik snel krijg in schoenen. En je kunt er gewoon heerlijk de hele dag op lopen. Nu zit er binnen in wat je een klein stukje kunt zien een groene rand met witte stippen. Dezelfde kleur groen als mijn colbertje dus past mooi bij elkaar vind ik. Waar ik de schoenen heb gekocht weet ik niet meer, het was ergens online. Ter info ik heb maat 37 in schoenen ;)

Wat vind jij moet ik vaker outfit artikelen maken? Let me know in de comments!



3 opmerkingen:

  1. Leuke en vrolijke outfit, ik ben gek op kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk gecombineerd, ben fan van blazers! X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja leuk om je blog wat uit te breiden, je kan het altijd linke aan een nailart eventueel. Vind vooral de armband mooi.

    BeantwoordenVerwijderen