01 mei 2017

COTM Vogels

Het is weer de eerste maandag van de maand dus weer tijd voor de Challenge of the month! In de maand mei, zien we natuurlijk al veel vogels buiten en voor deze maand hebben we daarom ook het thema vogels. Benieuwd naar alle creaties? Kijk dan gauw mee!

Met vogels kan je best veel kanten op en we hebben dan ook weer allemaal een verschillende nailart gemaakt. Ik zelf ben gegaan voor verliefde vogels, want die vind je nu natuurlijk veel in de natuur. 


Als basis kleur heb ik dit witte nagellakje van Essence gebruikt. Met een striper kwastje ben ik vervolgens de takken gaan tekenen. Ondertussen zat ik te bedenken welke kleuren ik de vogels zou geven, uiteindelijk is het rood en geel geworden. Op de takken heb ik wat besjes gemaakt iets wat vogels natuurlijk lekker vinden. En hartjes aan de bovenkant van mijn nagels mochten ook niet ontbreken haha. 

Nu op naar de nailarts van de andere meiden! Wauw Malinka heeft een prachtige nailart gemaakt met allemaal vogels, een prachtige overloop van kleuren ook!


Kim heeft er een tropische nailart van gemaakt met al die veren. Leuk! 


Cindy heeft ook hele leuke vogels en veren gemaakt. Leuke kleuren dat gele en groene samen!

Imke heeft van haar nailart een heel kunstwerk gemaakt, echt heel mooi! Ze heeft de vogels verstopt tussen allerlei figuren, super leuk bedacht. 

Ahw schattige uilen heeft Diana op haar nagels gemaakt, heel leuk! 


Dit waren alle nailarts voor deze maand. Volgende maand is alweer de laatste COTM van dit jaar, het is echt zo snel gedaan en super leuk om te doen. Als ik moet kiezen dan kies ik deze maand voor die van Malinka, die is zo vrolijk!

Welke nailart vind jij de mooiste? 5 opmerkingen:

 1. Vrolijke nail art heb je gemaakt! Door de rode en gele kleur komen de vogels mooi naar voren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf die kleuren van je vogels.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kleuren van jouw nail art werken heel goed samen. Ik vind de vogels met de hartjes heel lief. Ook jouw persoonlijke reactie op de andere nail arts is heel leuk om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie creaties weer, erg leuk om naar te kijken allemaal! Vind die van jou ook prachtig, vooral je kleurenkeuze ook. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen