10 april 2017

Nageltrends lente en zomer 2017

Vandaag laat ik jullie de nageltrends voor deze lente en zomer van 2017 weer zien. Ieder nieuw seizoen heeft altijd weer nieuwe trends en collecties dat geld voor make-up en kleding maar ook voor je nagels. Dit soort artikelen vind ik zelf ook altijd heel leuk om te maken en keert daarom ook 2 keer per jaar terug op mijn blog. Zowel voor de lente en zomer als voor de herfst en winter. Maar nu dus voor de lente en zomer! Ook benieuwd wat er dit voorjaar hot en happening is op je nagels. Kijk dan gauw mee!


Eerst laat ik jullie zien welke kleuren veel gedragen kunnen worden en daarna gaan we over op de populaire nailart trends.

Pasteltinten
Hoe mooi zijn pasteltinten op je nagels als het lekker weer is. En bijvoorbeeld met Pasen draag ik ook graag pasteltinten. Deze kunnen dan ook helemaal deze lente en zomer. Zowel perziktinten als baby blauw en roze en ook lila kan deze zomer heel goed.


De kleur van het jaar
Ieder jaar kiest Pantone de kleur van het jaar. Misschien heb je wel eens van Pantone gehoord of misschien ook niet. Ik zou het even kort uitleggen. Pantone is een bedrijf die kleurcoderingen publiceert. En dus ook de kleuren bijvoorbeeld op het beeldscherm mogelijk maakt. Daarnaast kiezen ze dus ook altijd een kleur van het jaar. Dit jaar is dat groen, dus groen kan ook veel gedragen en gelakt worden dit jaar.


Donkere tinten
Mocht je nou niet zo van vrolijke kleuren houden, dan zijn dit jaar de donkere tinten ook in. Denk hierbij aan diep zwart, grijs, bordeaux rood of paars. Het mag deze lente en zomer best een beetje gothic zijn. Je  vind qua kleding ook best veel zwart terug in de winkels. En op je nagels kan dat ook zeker mooi zijn.Nude
Ook nude is nog steeds in als mooie naturel kleur. Nude nagellak past eigenlijk overal bij en kan heel chique staan.


Chrome nails
Dan nu de nailart trends. Deze trend is gelijk heel opvallend, je kunt er namelijk bijna jezelf door heen zien.Namelijk chrome nails oftewel metallic kleuren. Zelf heb ik het nog nooit geprobeerd, maar ga dat wel zeker een keer doen. Met zilver, goudkleurig, en rosegoud kan dat heel mooi worden.

Bron

Ombre
Ombre was natuurlijk vorig jaar ook al in, maar kan nu nog steeds gedragen worden. Je kunt met ombre altijd de mooiste overloop van kleuren maken. Zelf blijf ik dit een hele mooie trend vinden.


Color blocking
Color blocking of grafische patronen zijn helemaal hot deze lente en zomer. Balenciaga liep hiermee op de catwalk. Het moet zo strak, recht en minimalistisch mogelijk. Een uitdaging is dat zeker om alles zo strak te krijgen, maar wel heel mooi!Nail designs
Een nieuwe trend dit jaar is de nail tattoos oftewel de stickers en de waterdecals kunnen weer tevoorschijn komen. Je kunt hiermee in een handomdraai hele mooie designs op je nagels maken, zelfs als je niet zo goed bent in het maken van nailarts. Ook ben je er niet heel lang mee bezig. Ik zeg ideaal om te gebruiken.


Vorm
Coffin nails is de populaire vorm voor je nagels dit jaar. In 2016 was dit ook populair en de trend gaat ook gewoon door in 2017! Bij deze vorm loopt de nagel zelf een beetje rond en het uiteinde is dan plat aan de tip van je nagel. Bron:


Dit zijn alle trends van deze lente en zomer. Ik vind de Color blocking en de chrome nails de leukste trend! Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen. 

Wat vind jij de leukste trend van het moment? 


1 opmerking:

  1. Leuke trends! Ik blijf van gradient nails houden. En donkere lak én pastel tinten. Dus zit ik goed denk ik :-)

    BeantwoordenVerwijderen