06 maart 2017

COTM Paars

Het is weer tijd voor de COTM! Dit keer hebben we een kleur waar we ons allemaal aan hielden, namelijk de kleur paars. Het thema mochten we zelf weten als het maar paars was. Kijk je mee naar alle creaties?

Eerst heb ik mijn nagels wit gelakt en er vervolgens met dit lakje van Gosh de helft paars gemaakt. Mijn ringvingernagel heb ik helemaal paars gelakt. Ik wilde een keer wat anders dan alleen maar uit de losse hand tekenen en vond deze waterdecals en stickers in mijn lade. 


De donker paarse bloemetjes heb ik wel zelf getekend en die bloemetjes die je op het stuk wit gelakte nagel ziet, zijn nagelstickers. Vind de combinatie paars en roze op nagels altijd wel een mooie combi. Op mijn ringvinger heb ik dan nog een waterdecal aangebracht. Waterdecals vind ik zelf altijd heel mooi. 

En dan de creaties van de andere meiden! 



Kim heeft een prachtige bloemen nailart gemaakt! Heel mooi gedetailleerd! 






Imke heeft ook een hele mooie nailart gemaakt met veel verschillende paarse kleuren, leuk zo die kleuren bij elkaar!





Cindy heeft een hele mooie overloop gemaakt van donker naar licht paars! Leuk! 





Malinka heeft een heel mooi patroontje gestempeld en ook verschillende kleuren paars gebruikt op de achtergrond! 




Diana's nailart is ook heel leuk geworden! Leuk idee om op de 2 middelste nagels glitters te gebruiken en de buitenste nagels niet. 

Dit waren de nailarts weer voor deze maand! Als ik zou moeten kiezen, ga ik voor de nailart van Kim die vind ik echt heel mooi gelukt! 

Welke nailart vind jij het mooiste? 





7 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige kleur paars is dat! Ik vind je nail art erg mooi geworden en leuk dat je verschillende technieken gecombineerd hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je wordt steeds beter en vind je goed combineren met dit thema.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk dat het helemaal in bloementhema is!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke nail art heb je gemaakt, heel vrolijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een vrolijke bloemennailart heb je ervan gemaakt! Heel leuk dat je een aantal nagels voor de helft paars en voor de helft wit hebt gedaan :)

    BeantwoordenVerwijderen