31 januari 2017

DM en Rossman shoplog

Hoi allemaal! Vandaag weer eens een shoplog. Ik was een paar weken geleden naar Duitsland geweest en natuurlijk moest ik ook even naar de DM en de Rossman. Ik had onder andere nog nieuwe mascara's nodig, kijk je mee wat ik allemaal gekocht heb?

Ik begin met de shampoos, die ik eigenlijk niet eens nodig had. Maar was zo benieuwd naar de shampoos van het huismerk van de DM genaamd Balea en voor 0,50 per fles hoef je het ook niet te laten haha. Ik moet zeggen dat je de roze fles eigenlijk niet eens ruikt als je het in je haar doet. Wel als de shampoo voor je neus houdt maar hij heeft een hele subtiele geur. De paarse is wat intenser qua geur. Maar vind ze allebei wel lekker al hou ik meer van de iets sterker geurende shampoos.


 Ik kocht er een voor glansloos en stroef haar en de paarse is voor dun en fijn haar. 



Ik zocht eigenlijk ook een mousse voor in mijn haar. Want ik maak graag krullen en dan is een mousse wel een aanrader. Deze mousse werkt trouwens heel goed, je hebt er maar heel weinig van nodig! 


Ook kocht ik twee lipbalsems in de smaken kersen en mandarijn. Ik vond ze er zo schattig uit zien en van lipbalsems kan je nooit genoeg hebben in de winter haha. Ik kan er verder nog niks over zeggen want ik heb ze nog niet getest. 


Naar de concealer was ik al lang op zoek. In Nederland verkopen ze de Fit me concealers van Maybelline niet meer in de winkel, wel online. Maar in Duitsland zijn ze nog wel te koop in de winkels. Ook deze heb ik bij de DM gekocht. Heb nog concealers van NYX dus deze gaat in mijn reserve lade haha. 


En bij de Rossman kocht ik deze twee mascara's. Degene met de bruine verpakking is van Astor deze is niet waterproof, maar ik was er wel benieuwd naar. De andere mascara is van Manhattan en wel waterproof. Review komt nog van deze mascara's. ;)

Dit was het wat ik voor deze keer heb gekocht. Ben zeker blij met mijn aankoopjes vooral met de mascara's en de mousse.

Ben jij al vaak bij de DM en de Rossman geweest?

5 opmerkingen:

  1. Goed geslaagd zo te zien. Benieuwd naar je review over de mascara's!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke aankoopjes, geen lakjes kunnen scoren?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ben dit keer even niet voor lakjes gegaan, bij deze DM hadden ze ook niet het merk P2 jammer genoeg :)

      Verwijderen
  3. Die lipbalsems maken me wel benieuwd! Balea heeft ook altijd van die enorm leuke verpakkingen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben benieuwd naar de reviews van de mascara's! En is die concealer fijn?

    Liefs :)

    BeantwoordenVerwijderen