02 januari 2017

COTM Diamonds

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Hoop dat jullie een leuke jaarwisseling hebben gehad. Ik wel en we zijn met de verhuizing ook over. Moet nog wel veel uitpakken maar dat komt ook wel goed haha. Het is weer de eerste maandag van de maand dat betekend weer tijd voor een nieuwe COTM! Het thema is deze keer Diamonds. Kijk je mee naar alle mooie nailarts?

Mijn nailart wou deze keer niet zo goed lukken jammer genoeg, maar diamonds zitten er wel zeker in. Op mijn wijsvingernagel heb ik een witte basis gebruikt en daarop een diamant getekend en ingekleurd.

Op mijn middelvinger en pink nagel heb ik een zwarte french manicure gemaakt! En daarop glitters geplakt. Met rhinestones heb ik er nog meer glitters aan toegevoegd. Op mijn pink heb ik nog een diamant getekend. Een gewone french manicure op mijn ringvingernagel en als leuk detail heb ik er twee ringen op gemaakt met op beide een steentje. 

Nu de nailarts van de andere meiden! Wat een mooie diamanten heeft Malinka gemaakt. Haar middelvinger knalt er echt uit met al die steentjes, mooi! 
Diana heeft een mooie glitter lak van OPI gebruikt en hele schattige figuurtjes op haar nagels geplakt! 
Imke heeft een mooie rustige nailart gemaakt met een accentnagel heel leuk! 

Kim heeft hele leuke glitters gebruikt! Weet niet of het zo bedoeld was maar vind ze op sieraden lijken heel erg leuk! 
Mandy heeft ook heel veel glitters gebruikt. Leuk en feestelijk! 

Ook Cindy heeft hele mooie diamanten gemaakt en veel glitters gebruikt! 


Dit waren alle nailarts alweer, jammer genoeg is Norma ermee gestopt. Als ik moet kiezen vind ik die van Brilliantnails en NailsbyMalinka de mooiste! 

Welke nailart vind jij het mooiste? 

12 opmerkingen:

 1. Leuk dat je zag wat ik wilde laten zien, haha! Mijn nail art was ook niet helemaal geworden zoals ik wilde door mijn korte nageltjes. Ik vind je kleurencombinaties erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo mooi om alle nail arts bij elkaar te zien. Je hebt veel tijd besteed aan jouw nail art en veel technieken gebruikt, dat vind ik super leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Ik ben zelf niet echt tevreden over mijn nailart maarja volgende keer beter. Was wel een leuk thema!

   Verwijderen
 3. Leuk dat je met zwart, wit en french manicure hebt gewerkt. Mooie combinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Dank je Miriam! Was er zelf niet helemaal tevreden over maar ben blij dat je hem leuk vind :D

   Verwijderen
 5. Erg leuk met die glitters op de zwarte french!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Volgende maand beter! Als je had gestempeld had t er al anders uitgezoen maar vind t altijd knap dat je uit de hand tekent.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja misschien wel, ik had alleen geen diamanten patroon om te stempelen anders had ik dat zeker inderdaad gedaan. Maar goed volgende keer beter :)

   Verwijderen