25 november 2016

Unboxing Boozyshop en Douglas

Hoi! Vandaag eens weer een unboxing op mijn blog! Ik had een wishlist gemaakt voor make-up en daar van heb ik een aantal items gekocht bij Boozyshop en Douglas! Kijk je mee naar lekker veel make-up foto's?

Eerst mijn bestelling bij Boozyshop, ze doen er altijd een leuk kaartje bij die je als eerste ziet als je de doos open doet. Bij Boozyshop zijn verschillende merken te koop waaronder W7 en Makeup Revolution.

De make-up producten zitten goed ingepakt door bubbeltjes plastic en een heel leuk roze zakje.  


Eerst de poeders die ik heb besteld bij Boozyshop. Ik zocht al een tijdje witte losse poeder, ik wou eerst die van ELF, maar uiteindelijk toch voor deze van L.A. Girl gegaan. Ook banana powder was een hele tijd een hype in beautyland, zelf wilde ik het ook graag proberen en heb deze van W7 gekozen. Ook heb ik nog een gewone Pressed Powder besteld en deze is van Makeup Revolution. 


Oogschaduw basis heb ik nog nooit gebruikt, maar hoorde veel goede verhalen over het gebruik ervan en de kleuren zouden bij gebruik veel duidelijker overkomen, ben benieuwd of deze van W7 dat ook goed doet. 


Ik was eigenlijk niet van plan om lipsticks te kopen, maar deze kleurtjes kon ik toch echt niet weerstaan. En dat voor de prijs van 5,95 euro voor 5 lipsticks klonk mij ook heel goed in de oren en ben benieuwd of deze lipsticks ook goed pigment afgeven. 


Fixing Spray zocht ik ook al een tijdje, maar wist niet zo goed voor welk merk ik zou moeten kiezen. Uiteindelijk ben ik voor deze van Freedom gegaan. Kan alvast verklappen dat ik het een fijne spray vind, in de review die binnenkort online komt vertel ik daar meer over. 


Ook lipliners had ik nog niet in mijn stash. En een rood kleurtje leek mij wel leuk, want heb van mijzelf best smalle lippen. Ben wel benieuwd hoe mijn lippen eruit zien als ik ze wat aanzet met de lipliner. 


Bij Boozyshop mag je bij een bestelling van 30 euro of meer een gratis cadeautje uitkiezen, super leuk! Ik heb gekozen voor deze koraal kleurige lipstick van Freedom. De swatch vind je binnenkort in een aparte review! 

Nog even alle producten samen die ik bij Boozyshop bestelde.

Dan nu die van Douglas! 


Zo'n super leuke doos heeft Douglas altijd als je via internet besteld!


En dit is wat er in de doos zit! 2 Concealers van NYX! 



Dit is de NYX HD studio photogenic concealer en ik had hier al zoveel goede recensies over gelezen. Aangezien mijn concealer op was, had ik dringend een nieuwe nodig haha. Deze wil ik gaan gebruiken voor onder mijn ogen en daarom heb ik een tint lichter gekocht dan mijn huidskleur. 


 En ik kocht nog een concealer, dit is de Above & Beyond full coverage concealer van NYX. Deze wil ik gaan gebruiken voor op onzuiverheden en puistjes. Hij beloofd Full coverage te zijn dus ben benieuwd!

En dit waren alle producten die ik bestelde. Bij Douglas kan je nog 2 samples kiezen als je online besteld en ik koos voor een parfum proefflesje en een crèmepje. Binnenkort ga ik beginnen met het reviewen van deze producten. Benieuwd naar de reviews? Hou mijn blog de komende tijd dan in de gaten ;D

Gebruik jij ook een van deze producten?




4 opmerkingen:

  1. Wat veel fijne spulletjes! Vind de Banana powder en die spray zelf heel fijn :) Ben benieuwd wat je van die HD concealer vindt, is bij mij een favorietje :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk dat de HD concealer een favorietje van je is! Ik ben heel benieuwd :D

      Verwijderen
  2. Lekker zo ff online shoppen! Leuke producten heb je gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oeeeh wat heb je veel leuke make-upjes gekocht! En ook zoveel dierproefvrij, love it <3

    BeantwoordenVerwijderen