01 november 2016

Halloween nailart

Oeh vandaag mijn 300ste blogartikel zag ik net voordat ik ging typen! Mooi getal haha. Gister was het natuurlijk Halloween en wie mij op instagram volgt heeft deze nailart al gezien. Vandaag laat ik zien hoe ik deze heb gemaakt. Kijk je mee?

Bovenstaande foto maakte ik met flitser, vind dat bij deze nailart heel goed passen. Dan komt het scary gevoel echt naar voren haha.


Voor de basis gebruikte ik een oud lakje van Bourjois.Mooie donker oranje kleur is het. 


Met zwart en een striper kwastje tekende ik als eerste de spin, daarna de vleermuis die je ziet op mijn ringvingernagel. Ook de pompoen met gezichtje tekende ik met de zwarte nagellak. 


Een spook vond ik er ook wel tussen passen, vooral omdat wit mooi afsteekt bij zwart. En om het niet allemaal zo donker te maken.

Vind zelf de nailart best leuk geworden, moest hem er alleen gelijk wel weer afhalen omdat ik de volgende weer moest werken haha, niet echt gepast om met zulke griezelige nagels te werken haha.

Heb jij iets met Halloween? Of vind je het net zoals mij helemaal niks? 


3 opmerkingen:

  1. Leuke griezelige nagels! Ik vind vooral de spin leuk gedaan :) Zelf hou ik erg van al die griezeligheid rondom Halloween!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb zelf helemaal niets met halloween, maar je kunt er natuurlijk wel veel leuks mee doen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Spooky maar het spookje trekt toch een soort lach waardoor het leuk ik ipv eng.

    BeantwoordenVerwijderen