10 oktober 2016

Spam je blog of webshop + persoonlijk

Hoi! Vandaag geen nieuwe nailart maar een spam je blog artikel. Ik heb de laatste weken super weinig tijd om te bloggen omdat ik 6 dagen werk en aanstaande woensdag ook een examen heb van sociale hygiene waar ik hard voor moet leren en die ik moet zien te halen voor mijn werk bij de Plus. Maar ik vind het natuurlijk wel heel leuk om nieuwe blogs te ontdekken dus heb je een blog of webshop, zet hem dan hieronder in de comments!


Ik vertelde hierboven al even dat ik het super druk heb en het bloggen de laatste weken er even bij inschiet dat vind ik zelf natuurlijk ook niet zo leuk, maar hoop vanaf volgende week (als ik natuurlijk het examen haal, wat vrij pittig schijnt te zijn wat ik van collega's hoorde) weer meer te kunnen bloggen en nieuwe nailarts te kunnen maken.

Daarnaast heb ik het er nog nooit over gehad op mijn blog en wil het ook een beetje buiten mijn blog om houden. Ik ben namelijk chronisch ziek ( Ik heb CVS, dat wil ongeveer zeggen dat ik altijd dood moe ben, ene dag is het natuurlijk erger als de andere. Maar de dagen dat ik werk, wat eigenlijk wel heel veel is maar goed. Ik vind het werken wel heel leuk, maar daardoor moet ik wel meer rust pakken, wat ook betekend dat ik minder voor infnails kan doen. Ook wil ik mij nog laten testen op lyme, omdat die symptomen erg veel op elkaar lijken.


Maar genoeg daarover, nu even leuk nieuws! Binnenkort komt er weer een winactie aan! Hou mijn blog daarvoor in de gaten. Verder ben ik super blij dat jullie mijn blog lezen en lieve comments achterlaten! Zo leuk om de comments te lezen!

Heb je een blog of webshop zet ze dan hieronder in de comments, nu mag het! Het maakt niet uit wat voor een blog je hebt ;D

Liefs,
Ilse

6 opmerkingen:

 1. Wat knap dat je ondanks je ziekte toch zoveel doet. Loop jezelf vooral niet voorbij. Succes met je examen. Misschien vind je t leuk mij op toutube te volgen voor nailbox.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Cindy! Ik ga je zeker volgen op youtube! :D

   Verwijderen
 2. Wat naar dat je door de combinatie van je werk en je ziekte nu even geen tijd hebt om nail arts te maken. Lijkt me heel heftig om altijd moe te zijn :( Veel sterkte daarmee! En natuurlijk veel succes met je examen woensdag!

  Ook nog even spammen: Zoveel mooie kleuren, glittercombinaties en effecten: ik krijg er geen genoeg van! Mijn naam is Diana en op https://gekopnagellak.blogspot.com/ blog ik over nagellak en alles daar omheen. Ik laat je mijn nail arts zien en leg uit hoe ik ze maak, test allerlei soorten nagellak en laat zo nu en dan mijn vriend kiezen wat er op mijn nagels komt :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Diana! Jammer genoeg heb ik het examen op 1 puntje na net niet gehaald.

   Leuk dat je je blog even spamt, vind dat je altijd leuke posts schrijft :D

   Verwijderen
 3. Oh zo herkenbaar... helaas. Heb ME en lig zo'n 10 tot 12 uren per dag op de bank en soms 24uur. Kan niet meer werken maar heb gelukkig mijn blog. Zou zeker een Lyme test doen! Wil ik ook nog doen. Sterkte!!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahw Dankjewel Miriam! Wat naar dat je 10 tot 12 uur op de bank ligt, ik heb dat sommige dagen ook, op zondag bijvoorbeeld probeer ik zo veel mogelijk rustig aan te doen en te slapen.
   Wel naar dat je niet meer kunt werken zeg! Jij ook sterkte!! <3

   Verwijderen