13 september 2016

Kiko Smart lipstick 902 Pastel Pink

Vandaag mijn eerste beauty gerelateerde artikel online ipv nagellak! Jeey, heb er zelf best wel naar uit gekeken haha. Eigenlijk draag ik bijna nooit lipstick, op mijn werk mag het niet en thuis doe je het ook niet zo snel als je toch nergens heen gaat. Maar laatst zag ik deze lipstick bij de Kiko en vond hem zo mooi en wilde het toch graag uitproberen. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan gauw verder!

Ik kocht  bij Kiko een smart lipstick. Kiko zegt over deze lipsticks dat ze een volle en voedende textuur hebben en dat ze superzacht aanbrengen. Hij moet blijven zitten en geeft veel kleur af, daarnaast zijn de smart lipsticks vrij van parabenen en is hij hypoallergeen dat wil zeggen dat de kans op een allergische reactie op deze lipsticks heel klein zijn. 


De Smart Lipsticks zitten in kleine kartonnen verpakkingen, hier staat de kleurnummer en onder andere de ingredienten op. 


Het kleurtje wat ik heb gekozen heeft het nummer 902, op de lipstick zelf en op het doosje staat geen naam. Maar ik zocht hem even op, op de website van Kiko en daar heet deze Pastel Pink. 


Pastel Pink is een zacht roze kleurtje met een mooie glans er in. 


Op mijn lippen ziet Pastel Pink er uit als een mooi licht roze kleurtje. Ik moet zeggen dat hij heel fijn aanbrengt, hij is inderdaad lekker zacht en smooth. Wat het aanbrengen heel aangenaam maakt. Hij dekt ook wel aardig goed. Wel benadrukt hij mijn droge velletjes op mijn lippen, op de afbeelding is dat niet heel goed te zien, maar van heel dichtbij zag ik het wel degelijk.  


En zo staat hij bij de rest van mijn make-up, vind het een mooi bescheiden kleurtje die je eigenlijk overal bij kan dragen. Hij voelt heerlijk zacht aan en blijft wel een tijdje zitten, na het eten van een maaltijd is het wel nodig om hem bij te werken. 

Deze smart lipsticks zijn te koop voor  € 3,90 bij de Kiko. Ik ben er zelf heel blij mee en ga hem zeker vaker dragen. 

Wat vind jij van mijn allereerste look en lipstick review? Leuk als je het mij laat weten in de comments ;)

Liefs,
Ilse






7 opmerkingen:

  1. Mooi roze kleurtje inderdaad! Kiko heeft echt mooie en leuke lipstick :D leuk om trouwens eens een lipstick hier voorbij te zien komen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ben blij dat je het leuk vind om ook een lipstick swatch te zien! Ja he, ga zeker nog meer kiko lipsticks in slaan ;D

      Verwijderen
  2. Mooie kleur ik draag ook graag dit soort kleurtjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is niet echt een kleurtje die ik zelf zou kopen maar hj staat je wel leuk! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Kiko lipstick Pashop VN best. Website: https://pashop.vn/

    BeantwoordenVerwijderen