05 augustus 2016

Pers Essence limited editie try it, love it

Ik wil er eigenlijk nog helemaal niet aan denken de herfst en de winter. De zomer vind ik veel leuker en lekkerder weer natuurlijk. Maar de herfst en de winter betekend wel weer een nieuwe collectie van veel make-up merken. Vandaag laat ik de limited edition Try it, love it zien. Kijk je mee?'



Er komen weer een aantal producten als limited edition bij in het Essence schap.

Essence contouring eyeshadow set-  Consumentenadviesprijs: € 2,59

Accentueer je ogen! De duo oogschaduw biedt twee perfect bij elkaar passende kleuren om
 de ogen te accentueren. De reliëfs aan de oppervlakte; “highlight” en “contour”, helpen je om de juiste oogschaduw te kiezen en prachtige accenten aan te brengen. Dankzij de stap voor stap instructies is het aanbrengen gemakkelijker dan ooit! Verkrijgbaar in 01 mauve meets marshmallows, 02 brownies with frosting en 03 roses meet mahogany.




Essence the false lashes mascara dramatic volume unlimited- Consumentenadviesprijs: € 2,89.
Oneindig! Het kegelvormige borsteltje zorgt voor een dramatisch volume en een prachtig valse-wimper-effect met een diepzwarte textuur.


Essence the false lashes mascara extreme volume & curl- Consumentenadviesprijs: € 2,89.


Tot het uiterste. Deze nieuwe mascara met gekruld vezelborsteltje geeft maximaal volume en zorgt voor perfect gekrulde wimpers met een valse-wimper-effect. Consumentenadviesprijs: € 2,89.





                         Essence matt matt matt lipstick- Consumentenadviesprijs: € 2,39.
Matt matters. De lichte en romige textuur van deze nieuwe lippenstiftlijn combineert een matte finish met een hoge dekking in kleuren als fuchsia en statement brown. Verkrijgbaar in 02 perfect match, 04 pink up your life en 08 it's a statement.




Essence camouflage 2in1 make-up & concealer- Consumentenadviesprijs: € 3,89.
Beauty partner: make-up en concealer. De textuur en hoge dekking verbergen alle onzuiverheden van de huid en zorgen voor een matte en feilloze finish – zonder een maskerachtig effect. Verkrijgbaar in 10 ivory beige, 20 nude beige en 30 honey beige.


Essence satin touch blush- Consumentenadviesprijs: € 2,59.
Blush verslaafd! De nieuwe, zijdezachte poeder blush geeft de wangen direct een frisse kleur in rozenhout en koraal met een licht parelmoer effect. Verkrijgbaar in 10 satin coral en 20 satin love. Consumentenadviesprijs: € 2,59.





Essence the gel nail polish- Consumentenadviesprijs: € 1,69.
Nagels om van te dromen: zijn makkelijk te creëren dankzij deze speciale formule. Met een langdurige, hoogglans gelfinish. Perfecte dekking met een intense kleur. Verkrijgbaar in 73 more than a feeling, 83 pretty cool life en 87 gossip girl.


Waar ik zelf vooral benieuwd naar ben is de 2 in 1 concealer. Ben benieuwd of hij zo goed dekt als ze zeggen! Het blauwe/paarse lakje more than a feeling vind ik ook erg mooi.

Deze limited edition is te koop vanaf augustus, dus hij moet nu al in de winkels liggen. Maar ik heb goed nieuws, deze editie wordt nadat hij in de winkels als limited editie is verschenen toegevoegd aan de standaard collectie. Kunnen we nog langer plezier hebben van deze producten.

Ga jij nog wat kopen uit de try it, love it collectie van Essence?




3 opmerkingen:

  1. Die lakjes zijn erg mooi! Lang geleden dat ik iets van Essence heb gekocht.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik was vandaag bij een Essence/catrice event, en de producten zien er in het echt ook fantastisch uit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk dat je daar bij mocht zijn! Mooi, ik ben wel benieuwd naar de producten :D

      Verwijderen