06 juni 2016

Nailart black and flowers

Al heel lang wilde ik een nailart maken met bloemen en daarom heen alles zwart maken. Vroeger deed ik dit ook wel eens met papier. Kleur je het papier met wasco krijtjes met verschillende kleuren in en daarna met zwart eroverheen en dan kon je tekenen. Leuke kleurrijke figuurtjes kreeg je dan. Met nagels had ik dit nog niet gedaan, maar vandaag wel. Kijk je mee? 

Met nagellak kan je dat natuurlijk niet helemaal na doen, maar wel ongeveer. 
Als basis heb ik een sponsje gebruikt en verschillende kleurtjes op de verschillende nagels. 


Daarna heb ik met een striper kwastje en zwarte nagellak bloemen getekend. Het midden van de bloemen heb ik verder niet ingekleurd. De achtergrond daaraan tegen heb ik helemaal zwart gemaakt. 


Op mijn middelvinger nagel en pink heb ik het maar voor de helft zwart gemaakt, de andere helft niet anders vond ik het zo donker worden. Op mijn pink heb ik een zeester en een stukje koraal getekend om het wat zomerse en vrolijker te maken. Ook op mijn ringvingernagel is het een zeester met een daarboven en onder twee visjes.

Heb jij vroeger ook wel eens zulke tekeningen gemaakt?  


6 opmerkingen:

  1. Bij zwart denk ik meestal niet aan zoiets fleurigs maar dat is deze nailart zeker wel! Vooral de blauwe kleur springt eruit op dat zwart.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke fleurige nailart. Past goed bij het weer wat het nu is! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke tropische nail art! Juist met felle kleuren is de basis- kleur zwart ideaal.

    BeantwoordenVerwijderen