06 mei 2016

Essence Trend edition Lights of Orient

Essence komt weer met een nieuwe trend editie, waarbij het draait om de oosterse cultuur. Woestijnlandschappen en de oosterse make-up look met diepzwarte eyeliner en gouden highlights is leuk voor een prachtige zomerse dag! Kijk je mee naar de nieuwe trend editie?



Lights of orient – eyeshadow palette                  Consumentenadviesprijs: €4,59
Licht en schaduw! Met dit oogschaduwpalet met zes warme tinten creëer je naar wens een subtiele of een intensere nude-look.. Met zijn kleine duo-applicator, geintegreerde spiegel en decoratief design is het palet een absolute must have. Verkrijgbaar in we ♥ arabian nights.

Essence lights of orient–eyebrow shaper               Consumentenadviesprijs: €2,
Geniale shaper. Deze slimme wenkbrauwpen in licht- of donkerbruin zorgt voor perfect gedefinieerde en gevormde wenkbrauwen. Met een slijpertje voor een scherpe punt en een sponsje om te blenden aan het uiteinde. Verkrijgbaar in 01 sunkissed beauty en 02 oriental beauty. 
Essence lights of orient– matt lipstick  Consumentenadviesprijs: €2,59

Arabische nachten… Gewaagde rode tinten als trendy oxblood, intens paars en warm rozenhout met een matte afwerking zorgen voor de lippen met een echte glamfactor! De lipstick heeft een elegante, extra slanke vorm. Verkrijgbaar in 01 belly dancing queen, 02 princess




Essence lights of orient – bronzer        Consumentenadviesprijs: €3,39.
Stralende zon! De bronzer met een Oosters patroon combineert een matte poeder met een glinsterend gouden poeder in de vorm van een zon om je bronzer naar wens mee te mengen. Verkrijgbaar in twee variaties. Voor een stralend bruine teint! Verkrijgbaar in 01 sunkissed beauty en 02 oriental beauty.



Essence lights of orient – highlighter stick Consumentenadviesprijs: €3,99.
Gouden gloed. Met de romige jumbo stick met goudglanzende pigmenten creëer je schitterende highlights op het gelaat. Snel en gemakkelijk aan te brengen dankzij de praktische vorm. Ideaal voor de trendy ‘strobing’ look. Verkrijgbaar in 01 golden gate to orient.

Essence lights of orient – nail polish     Consumentenadviesprijs: €1,99.
De kleuren van de orient. Goud en paars met metallic effecten, palissander en oxblood met hoogglans finish. Deze bijpassende tinten voor de nagels bieden langdurige kleur en een uitstekende dekking.
Verkrijgbaar in 01 golden gate to orient, 02 the sultan’s daughter, 03 princess jasmines choice and 04 belly dancing queen. 






Essence lights of orient – body & cuticle tattoos Consumentenadviesprijs: €2,99.
Body art. Gouden en turkooizen tattoos in verschillende sierlijke ontwerpen zorgen voor een wow-effect! In het bijzonder op een gebruinde huid! Verkrijgbaar in 01 magic carpet ride. Drie velletjes met een totaal van 56 tattoos.

Essence lights of orient – oriental body splash Consumentenadviesprijs: €2,99.
Warme frisheid! De lichte bodyspray met een zomerse, bloemige geur geeft je een boost van frisheid op warme dagen. Verkrijgbaar in 01 genie a bottle, 100 ml.



Ik moet zeggen dat er best veel items bijzitten waar ik benieuwd naar ben. Vooral de highlight stick de matt lipsticks en de body splash lijken mij wel wat. Het lichtroze nagellakje vind ik ook erg mooi!

De collectie Lights of Orient is verkrijgbaar vanaf half mei t/m half juni 2016 bij de Kruidvat en Trekpleister. 

Wat vind jij van deze nieuwe LE collectie?  


4 opmerkingen:

  1. Die highlight sticks vind ik leuk maar ook de tattoo stickers.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ben ik met je eens! Vooral de highlight sticks ben ik benieuwd naar.

      Verwijderen
  2. Ik ben er eigenlijk wel heel benieuwd naar!! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie nieuwe collectie van Essence.

    BeantwoordenVerwijderen