13 mei 2016

3 in 1 Universal clip lens + win!

Als je een blog hebt of andere mooie foto's wilt maken, maar je wil niet zoveel geld uitgeven aan een dure camera en lenzen is er ook een hele handige 3 in 1 lenskit verkrijgbaar voor je smartphone. Deze Universele clip lens past op vrijwel alle telefoons, zelf heb ik een Huawei en zelfs hier past hij op. Van de webshop van telefoonhoesjestore mocht ik hem testen en natuurlijk heb ik hem getest met nagellak foto's en voor nailarts. Ook benieuwd of hij hiervoor geschikt is? Lees dan gauw mee!

Ik zou eerst wat over de webshop zelf vertellen. Telefoonhoesjestore verkoopt veel items voor smartphones. Voornamelijk telefoonhoesjes bijvoorbeeld Microsoft Lumia 640 hoesjes en Wiko Iggy hoesjes maar ze hebben natuurlijk niet alleen hoesjes. Ze hebben ook veel accessoires bijvoorbeeld powerbanks, opladers, headsets etc. En natuurlijk de lens kit. Hieronder kan je zie je de gemaakte foto's met deze lens kit. 


De lenzen zitten op deze manier in de verpakking. Er zitten 3 lenzen bij een Fish eye lens en een macro en wideangle lens. Deze lenzen kan je verwisselen door de een eraf te draaien en de andere er weer op heel simpel. Verder zit er nog een dopje bij om de lens te beschermen en een stoffen tasje om de lenzen in te bewaren. 


Dit zijn de lenzen de Fish eye lens en de wide + macro lens. 


Als eerste de Fish eye lens. Deze lens maakt je foto bol, vind dat wel een erg mooi effect geven. Je kunt de lenzen zo op de clip draaien. 
 

Niet de mooiste foto die ik ooit heb gemaakt maar je ziet het effect wel. De zijkanten van de foto staan bol. Dan lijkt het net of het aan de zijkanten er zo af kan rollen. 


 Ook deze is met de Fish Eye lens gemaakt, je ziet echt diepte met deze lens en de zijkanten lopen bol.

Dan waarbij het bij mij natuurlijk om draait de macro lens! De wide lens zit bovenop de macro lens en kan je niet apart op de clip bevestigen. Deze werkt dus samen met de macrolens. Zoals je ziet kan je met deze macrolens prachtige nagelfoto's maken. Hij kan echt heel dichtbij, de camera van mijn mobiel is van zichzelf niet zo heel goed en kan bijna niet inzoomen maar met deze lens lukt dat heel goed. 


Om te kijken hoe dichtbij ik kon komen op mijn nagels met de lens kan je op bovenstaande foto zien. De foto's blijven ook van heel dichtbij mooi helder. Ik ben heel enthousiast over vooral de macro lens als je camera eventueel kapot zou gaan heb je deze altijd als nood. Of je kunt hem natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruiken. 


Een nagellakje van heel dichtbij fotografeert hij ook goed! Hij is ook niet zo duur en kost  17,95.

En nu het allerleukste: 
Van telefoonhoesjestore mag ik een van jullie blij maken met zo'n telefoon lens kit! Hoe leuk is dat!

Wat moet je hiervoor precies doen:

- Volg mijn blog op bloglovin

- Like deze post op bloglovin

- Laat een reactie achter met een geldig email adres

- Volg telefoonhoesjestore.nl op facebook

Wat je extra mag doen (is niet verplicht) is mij volgen op instagram


Je kunt meedoen t/m 27 mei!

Veel succes!

*Dit product heb ik gekregen ter review, maar dat veranderd uiteraard niet mijn mening over het product. 

1 opmerking:

  1. Ik heb het ook liggen, maar ik gebruik het eigenlijk nooit haha. Toch is het wel grappig :)

    BeantwoordenVerwijderen