08 april 2016

Nageltrends lente/zomer 2016

De temperaturen gaan weer in de lift gelukkig, ik ben gek op de lente en de zomer! Ook de vrolijke kleuren die je weer kan gaan dragen en natuurlijk niet te vergeten je nagels een mooi kleurtje of nailart. Vandaag deel ik met jullie de trends van deze lente en zomer. Ook benieuwd naar de trends? Lees dan lekker mee!
Waar ik zelf gek op ben de vrolijke neon en knal kleurtjes zijn deze zomer helemaal in! Yeah! Zowel als kleurtje alleen en als nailart. Zoals roze, rood maar zelfs knal blauw is deze lente en zomer helemaal in. Ook licht grijze tinten kan je deze lente en zomer dragen. 


Maar ook lichtere kleuren zoals roze en huidskleur nude tinten zijn aangename kleuren om te dragen deze zomer. De combinatie zwart en wit kan ook nog altijd. 


Als nailart zijn halve maantjes op je nagels ook erg in, of nailarts zoals op deze bovenstaande foto. Wat bij veel nailaddicts favoriet is, is de ombre look deze kan ook met heel veel kleuren gemaakt worden deze lente en zomer. 


Simpele nailart kunnen ook goed zoals een verticale streep met een andere kleur nagellak op je nagels met bijvoobeeld en metallic nagellak of een V- vorm op je nagels. Ook matte nagellak mag dit jaar gedragen worden. 


Maar ook drukkere nailarts met veel kleuren kunnen deze lente en zomer! 


Qua nagelvorm mogen de nagels deze lente en zomer weer ietsje langer zijn. Als je van je zelf geen lange nagels hebt wordt er op de catwalk ook veel met nepnagels gewerkt. 

Welke trend van deze lente en zomer vind jij het leukst? 

2 opmerkingen:

  1. In vind de ombre look zo gaaf! daar ben ik echt fan van :D mooie nagellakjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hou vooral van pastel in de lente en zomer mag fel wel. Je nude paarse look vind ik heel leuk.

    BeantwoordenVerwijderen