15 april 2016

Make-up en nagellak opgemaakt en over datum

Zoals jullie misschien al wel weten hebben wij ons huis te koop gezet en moesten we voor de foto's alles opruimen. Ook mijn make-up en nagellak stash moest eraan geloven en ik heb meteen even de items eruit gehaald die leeg zijn of al ver over datum zijn. Benieuwd wat ik allemaal weg doe? Lees dan gauw verder!

Ik begin natuurlijk met de nagellakjes ;) 


Zoals je ziet zitten er twee lakjes van Essence bij uit de oude collectie. Deze lakjes zijn nog maar half vol en ik heb ze een tijdje niet gebruikt en dan worden ze natuurlijk stroperig. Ook het blauwe lakje dit is ook een hele oude van Loreal Paris. Ook deze is aan de stoperige kant en niet meer fijn om mee te lakken. 


De foundation en de concealer die ik heb opgemaakt zijn beide van de Etos. Vond ze beide best fijn al had de foundation een lichte dekking. Je look blijft er dan wel natuurlijk uitzien. De concealer vond ik vooral fijn voor onder de ogen, oneffenheden bedekt hij minder goed. Maar heb ze wel met plezier opgemaakt. 



Dan de lipglossjes zoals jullie zien zijn ze amper gebruikt best zonde eigenlijk. Ik ben zelf niet zo van lipgloss of lipstick, deze heb ik ook een aantal jaren geleden gekregen. Er zit er zelfs een bij van Mega Mindy haha hoezo lang geleden ;)
De eerste lipgloss is van Ruby Kisses en heeft een hele zoete smaak en een mooie lichtroze kleur. Maar vind hem wel erg plakken. De laatste Jelly lipgloss is geeft alleen een mooie shine aan je lippen en voor de rest geen kleur. Deze is van het eigen merk van de Etos.


Deze lipglossjes zijn dus ook ver over datum denk dat ik ze wel een jaar of 7 heb en durf ze eigenlijk niet meer te gebruiken. Ben sowieso een pietlut met houdbaarheidsdata's haha. 


De mascara was ik vergeten op de foto te zetten. De mascara is van Miss Sporty en heet Fabulous Lash en heeft een diep zwarte kleur. Ook deze heb ik met plezier opgemaakt.

Een keer een ander artikel dan normaal vooral omdat er ook make-up in zit i.p.v alleen nagellak. Hoop dat jullie het artikel leuk vonden om te lezen.

Welke producten heb jij hiervan wel eens gebruikt? 



6 opmerkingen:

  1. Mooie budget- producten heb je opgemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook ooit die bb cream van Etos gehad! Alleen is hun collectie nu helemaal vernieuwd.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja klopt dat de etos collectie nu vernieuwd is. Vind de nieuwe verpakkingen wel chiquer ogen. :)

      Verwijderen
  3. oh die oude loreal lak. Toch leuk om te bewaren als museumstuk :p

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hahaha daar had ik inderdaad nog niet aan gedacht. Vind ik wel een goede, maar doe hem toch maar weg denk ik ;)

      Verwijderen
  4. Ik moet eens meer proberen van Etos eigen merk! En nagellak maak ik eigenlijk nooit op, maar wel dat je zo die gekke randjes krijgt!

    BeantwoordenVerwijderen