25 maart 2016

Nailart Pasen

Hoi! Afgelopen maandag kwam er even geen nieuwe nailart online, dat komt omdat mijn ouders het huis gaan verkopen. En ik dus alles eventjes weg moest zetten omdat er foto´s van ons huis werden gemaakt. Maar nu ben ik er weer met een nieuwe nailart, dit weekend is het natuurlijk Pasen en daar horen ook mooie nageltjes bij. Kijk je mee naar de Paasnailart?

Mijn nagels zijn helaas nog korter geworden mag namelijk geen nagellak op met mijn vrijwilligerswerk daardoor breken ze snel af. Maar heb er toch een leuke creatie op gemaakt. Met de paasdagen komt de familie bij ons en natuurlijk naar het paasvuur waar mijn neef met zijn band optreed! Heel gezellig. Nu over de nailart:
Op mijn wijsvingernagel heb ik een paasei in het gras getekend. De nagel daarnaast heeft het beroemde paasbroodje gekregen wat je met de palmpasen optocht altijd op je stok hebt.


Het paasmandje mocht natuurlijk niet ontbreken en heb ik verschillende kleuren eieren in getekend. Op mijn pink nagel heb ik over mijn hele nagel een ei met spikkels getekend. 


Heb jij nog leuke plannen met de paasdagen?


6 opmerkingen:

 1. Wat schattig! Super leuk en paasachtig met mooie kleurtjes :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk en creatief gedaan! Ik ga morgenavond lekker gourmetten, verder niets bijzonders :)
  Fijne pasen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke paasnailart. Het is hier best zonnig dus hij past echt goed.

  BeantwoordenVerwijderen