18 maart 2016

Nailart lente waterdecals

Wat was het gister lekker weer zeg! Ik had gelijk zin om weer iets vrolijks op mijn nagels te maken. Dit keer heb ik gebruik gemaakt van waterdecals. Deze had ik nog liggen en komen van Born pretty store. Kijk je mee?

Waterdecals werken zo makkelijk! Ik ben er echt fan van, ook al maak ik niet heel vaak nailarts met waterdecals maar dat komt omdat ik het liever zelf maak. Maar om even snel je nagels te doen is het ideaal! 

Op deze waterdecals staat van alles wat, vooral bloemetjes, vlinders en zelfs chinese tekens. Die chinese tekens heb ik even achterwege gelaten in mijn nailart. Omdat ik dat niet echt bij mijn nailart vond passen. 

Op de achterkant staat altijd precies hoe je het moet doen, heel handig. Alleen sla ik de laatste stap over, ik laat hem gewoon aan de open lucht drogen en niet met een föhn haha


Ik ben begonnen met een witte basis. Daaroverheen heb ik de helft van mijn nagels met een licht roze kleurtje van Essie gelakt. Behalve op mijn ringvingernagel. 


En dit is mijn nailart uiteindelijk geworden. Lekker vrolijk vind ik hem. Het woordje wish for you vind ik heel schattig. 


Deze waterdecals kosten volgens mij ongeveer 1.43 dollar. Vind dat wel een fijne prijs voor decals. Gebruik jij ook wel eens waterdecals?


11 opmerkingen:

 1. Ik vind waterdecals erg fijn om te gebruiken. Heerlijke lente nail art!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldig mooie decals. Daar was het gister zeker weer voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Woow, echt super mooi en wat staat het leuk! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een romantische mail art! Heel dom, maar ik had tot dit artikel, nog nooit van waterdeals gehoord. Oeps..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Danielle! haha waterdecals zijn een soort stickers die je ongeveer 10 seconden in water moet houden en dan met een pincet eraf haalt en op je nagels plakt. Ze zijn veel dunner als stickers daardoor zie je ze niet zitten :D

   Verwijderen
 5. Ik ben hier ZO slecht mee, maar wat is het leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een ontzettend lieve nail art zeg! Leuk dat je je eerst zo half hebt gelakt met dat roze kleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen