14 maart 2016

Nailart Ikat

Een Ikat motief vind ik zo mooi! Vooral op nagels. Ik heb er al eens eerder een gemaakt maar nu met andere kleuren. Ik breng qua kleuren al een beetje de lente op mijn nagels. Kijk je mee?

Ik heb maar weer eens de vrolijke kleurtjes uit mijn stash gepakt, want het is zo mooi weer! Vandaag ook weer eens een stap voor stap uitleg hoe je deze Ikat nailart maakt. 


Je begint met een basis kleur in mijn geval heb ik een van mijn favo lakje Instyle Coral gebruikt. Dan maak je vier driehoekjes aan alle zeiden een. 


Dan pak je een witte nagellak en maak je kleine driehoekjes in de driehoeken die je al hebt gemaakt. 
Dan kleur je in de witte driehoeken een gedeelte zwart. Ook aan de randen van de in mijn geval groene driehoeken maak je een soort van  'beharing' noem ik het altijd. Hele kleine zwarte streepjes. 


En klaar is je Ikat nailart. Bij mij is het op mijn ringvingernagel iets minder mooi geworden. Maar ben toch best tevreden, vooral de kleurtjes vind ik heel mooi bij elkaar!

Heb jij wel eens een Ikat nailart gemaakt? 


8 opmerkingen:

 1. Wat leuk gedaan zeg, ik wil dit ook zeker nog eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh zo vrolijk en leuk! Wat heb je dat gaaf gedaan :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh Ikat nagels staan ook alweer zo lang op mijn to-do lijstje. Te lang geleden dat ik ze heb gemaakt. Super leuk geworden zeg! Leuke kleuren ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superkleuren. Heb het nog niet gedaan maar krijg er wel zin in nu ik de jouwe zie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh ik houd van zulke printjes, leuke kleurcombinatie ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk gedaan en perfect voor deze zomer! Die boho prints gaan we dit jaar lekker veel zien en daar past dit zo leuk bij!

  BeantwoordenVerwijderen