20 februari 2016

Spam je blog/webshop

Hoi! Deze week was het even wat rustiger op mijn blog, dat kwam omdat tijdens het winkelen mijn tas was gestolen en ik van alles moest regelen. En daardoor mijn blog even op een lager pitje had gezet, maar vanaf maandag kan je weer nieuwe artikelen verwachten. Tot die tijd mag je, je blog of webshop lekker spammen hieronder bij de comments.

Ben ook eindelijk eens bij de Kiko geweest en heb daar natuurlijk ook lakjes gekocht die zie je binnenkort op mijn blog! Verder kan je veel nailarts verwachten en een aantal swatches. 

Heb jij een blog of webshop zet ze dan hieronder in de comments, nieuwe blogs ontdekken is natuurlijk altijd leuk! Ik kom sowieso een kijkje nemen. 

8 opmerkingen:

 1. Ben benieuwd wat je allemaal van Kiko hebt gehaald! Mijn blog is www.matteandshimmer.nl :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lief dat we mogen spammen! Ik blog op http://www.marushilifestyle.nl Het is een lifestyleblog met een vleugje beauty & fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je tas gestolen?! Ah das echt crap. Laat die kiko lakjes maar weer snel zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat balen dat je tas was gestolen, dat lijkt mij echt naar! Ik ben benieuwd naar je Kiko aankopen :) Lief dat we mogen spammen, mijn blog is http://www.beautiliciousworld.nl en ik blog vooral over beauty, maar ook fashion, food en lifestyle komen voorbij. Daarnaast maak ik ook video's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Pff! Wat naar dat je tas is gestolen! Mijn blog is justmylife.nl Een persoonlijke lifestyle blog waarover ik schrijf over alles wat mij bezighoudt. Van reizen, tot beauty en van fashion tot hele persoonlijke artikelen. Van alles komt aanbod! Ik hoop je snel te zien op mijn blog! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat je je blog mag spammen!
  OP mijn Blog schrijf ik over: beauty, tips, DIY, fahion en lifestyle.
  Het linkje naar mijn blog: gigastars.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi, ik maak armbandjes voor mijn webshop Leuke Sieraden. Kijk gerust rond, zit jouw stijl er niet bij? Geen probleem, maak ook bandjes op bestelling! Prijzen vanaf € 1,95, tot snel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. HI, WIJ MAKEN UNIEKE HANDGEMAAKTE SIERADEN! WIL JE EEN ARMBANDJES OP MAAT LATEN MAKEN OF IETS BESTELLEN WAT WIJ AL HEBBEN GEMAAKT VOOR JOU? KIJK DAN SNEL OP WWW.LEUKESIERADEN.NET, ZIE JE SNEL IN ONZE WEBSHOP!

  BeantwoordenVerwijderen