01 februari 2016

Nailart Sweet cats

Bij ons in de buurt lopen veel katten, die katten vinden mijn konijntjes altijd zo interessant. Er is 1 kat die zelfs voor het hok of de ren van mijn konijnen gaan zitten buiten. Zelf vind ik dat altijd best eng, stel je voor dat de kat eroverheen springt en achter mijn konijnen aan rent. Als ik het zie jaag ik ze meestal weg, maar het is nog een jonge kat en heel aanhankelijk blijkbaar vind hij het nog allemaal heel interessant haha. Vandaag heb ik dan ook een nailart gemaakt met katten, wat vind ze toch wel
heel leuk.

Als basis heb ik dit lakje van Essie gebruikt. Voor de katten heb ik een zwarte en witte nagellak gemengd om de kleur grijs te krijgen. En heb hier de katten mee getekend en ingekleurd. 


Met donkergrijs maakte ik de snorharen en wat details op de kop van de katten. Ogen en een neusje erop. En natuurlijk heb ik er wel iets van een wintertouch aan gegeven. Want de katten hebben een sjaaltje en een mutsje op. 
Om niet alle nagels ze druk te maken en voor de afwisseling heb ik op mijn andere twee nagels met zwart en wit kattenpootjes getekend. 


Ik vind deze katten nailart eigenlijk best schattig geworden. 

Wat vind jij van deze nailart? En ben jij meer een katten of een hondenmens? 

8 opmerkingen:

 1. Ah cool, en niet te druk. De kat op je middelvinger kijkt best eng hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! haha ja klopt had hem iets te boos getekend ;)

   Verwijderen
 2. Zo cute! Ik ben in de eerste plaats een kattenmens, maar sinds ik zelf een hond heb vind ik bepaalde rassen ook wel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Leuk dat je een hond hebt, ik vind ze beide wel leuk maar bent toch meer een hondenmens :)

   Verwijderen
 3. Wat een schattige nailart! Ik heb echt wat met katten, maar ik ben altijd opgegroeid met honden, dus die vind ik ook wel lief.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben DOL op katten. Heb zelf een lief poezemeisje die heel knuffelig is. Erg leuk je nail art, schattig!

  BeantwoordenVerwijderen