13 januari 2016

Sparitual- Street Smart en Opaline Luminary

Vandaag laat ik jullie twee lakjes zien van Sparitual. Dit merk is nog niet eerder voorbij gekomen op mijn blog en het is ook niet een merk wat je overal kunt kopen. Ben je benieuwd naar de swatches? Kijk dan gauw mee!

De lakjes van Sparitual zijn vrij van stoffen zoals Formaldehyde, DBP, Tolueen en is 100% veganistisch. Ook zijn de glazen flesjes van gerecycled materiaal gemaakt. De doppen van de flesjes zijn super zacht en er zit een anti grip laagje op zodat de doppen heel makkelijk te openen zijn en je niet zo snel uitschiet tijdens het lakken. De speciale dop heet Plum Cap. 


 Je hebt de Sparitual lakjes in een grote en kleine versie. In de kleine zit 5 ml en kost 7.95. In de grote zoals deze die ik heb zit 15 ml en kost 12.95. 


Het zwarte lakje heet Street Smart en is na 1 laagje helemaal dekkend. Zoals je ziet glanst hij heel mooi, vooral in de zon. Vind het een mooie diepzwarte kleur. 


Het lakje met de flakies en shimmers is een matte topcoat en heet Opaline Luminary. Deze maakt het mooie glanzende zwarte lakje weer matt. Vind het matte effect met de flakies wel heel leuk staan. Al moet ik wel zeggen dat de flakies wel moeilijk op je nagels aan te brengen zijn. De meesten blijven in het flesje zitten, dat is helaas heel vaak met flakies in lakjes. 


Nog even een macro shot van het shimmer lakje. Hier zie je pas goed hoe weinig flakies er maar op je nagels komen. 


 Het kwastje van de lakjes ik vrij dun, maar dat vind ik juist heel fijn lakken. Je hebt dan niet dat je lak teveel op je vingers zit door een te breed kwastje. Ik vind dit kwastje erg fijn.

Ze zijn in Nederland niet zo goed te verkrijgen, bij sommige webshops vind je ze. En bij veel nagelsalons hebben ze dit merk ook.

Heb jij Sparitual lakjes in je stash? 3 opmerkingen:

  1. Had eigenlijk nog niet van dit merk gehoord en bezit ze dus nog niet in mijn stash. Wel fijn dat het van gerecycled materiaal is en 100% veganistisch. Ik vind het zwarte kleurtje heel erg mooi. Fijn dat hij zo dekkend is!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ken het merk en ooit wel eens in de verleiding geweest eentje te kopen maar vond ze toen te duur. Ze zijn allebei wel erg mooi zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. oke, ja ze zijn inderdaad duur, maar de potjes vind ik wel erg leuk!

      Verwijderen