25 januari 2016

Nailart winter plaid

Hoi! Vandaag heb ik een keer een andere nailart gemaakt als anders. Een plaid of deken kan je natuurlijk wel gebruiken in de winter, daar heb ik mijn nailart op gebaseerd. Kijk je mee?

Als basis had ik mijn nagels met dit blauwe lakje van Essie gelakt. Met uitzondering van mijn ringvingernagel. Met een zwarte nagellak maakte ik de randen van de plaid door lijnen dwars over mijn nagel te trekken. Het lakje van Essie heb ik vervolgens weer gebruikt om de blauwe lijnen te maken. In het midden onder de rhinestones heb ik nog een net iets andere kleur blauw overheen gedaan. Als een extra feestelijke winterkleed heb ik er nog rhinestones op geplakt. 


Voor de accent nagel moest ik even nadenken wat ik daar mee ging doen. Alleen plaid nagels vond ik een beetje saai en uiteindelijk bedacht ik bloemetjes maar dan wel blauwe natuurlijk. Want het is wel winter. Eerst maakte ik mijn tip wit en tekende de bloemetjes met een dottingtool. 


Twee rhinestones plakte ik in het midden van de bloemen. Toen vond ik het nog een beetje kaal en heb ik er wat zwarte versieringen bij getekend. Ik vind vooral de accent nagel wel leuk geworden.

Wat vind jij van deze nailart?


7 opmerkingen: