11 januari 2016

Nailart dreamcatcher and feather

Je kent vast de dromenvangers wel, vroeger wilde ik zo'n dromenvanger heel graag hebben. Maar toch is het er nooit van gekomen haha. Nou hoef ik het niet perse meer, maar vind ze nog wel heel mooi. Vandaag heb ik dan ook een nailart gemaakt met dromenvangers en veertjes. Kijk je mee?

Voor deze nailart ben ik begonnen met een zwarte basis met daaroverheen een lakje met flakies er in. Je ziet ze alleen niet echt meer terug, maar die laat ik woensdag aan jullie zien. 


Ik ben met de dromenvangers begonnen en heb met een striper kwastje alle lijnen van de dromenvanger getekend. Onderaan de dromenvanger zitten twee veertjes. Om de dromenvanger wat te versieren heb ik er met een dottingtool stipjes ingezet. 


Op mijn wijsvinger en ringvingernagel heb ik de veertjes getekend, ook met een striper kwastje. Het resultaat vind ik best leuk geworden, vooral op de zwarte basis steekt de rest mooi af. 


Wat vind jij van deze nailart? 


6 opmerkingen:

 1. Leuk met die zwarte basiskleur! Zo zie je je nail art net wat beter :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf. Vooral wit en roze op zwart is mooi. Wilde nog een droomvanger nailart maken en ook nooit van gekomen. Wie weet dit jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze vind ik ontzettend mooi, een favoriet!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen