23 januari 2016

Favoriete winter nagellakken

Vandaag laat ik mijn favoriete winter nagellakken uit mijn stash aan jullie zien. Er zitten een aantal blauw tinten tussen maar ook een paar glitter lakjes mogen natuurlijk niet ontbreken. Kijk je mee?

Wat mij echt aan de winter doet denken is een witte nagellak, meestal gebruik ik dat in combinatie met een nailart, maar in de winter is alleen een witte nagellak ook erg leuk. 


Blauwe nagellak draag ik ook erg graag in de winter. Ook dat gebruik ik veel als basis kleur voor een nailart in de winter. Onderstaande kleur is Bikiny so Teeny van Essie. Vind het een vrij zomerse naam, maar juist in de winter vind ik hem erg mooi. 


Ook deze blauwe kleur met shimmer gebruik ik graag, dit lakje is van Catrice en heet Denim Moore. 


Dan de laatste blauwe kleur is een prachtige spijkerbroeken kleur en heet My Denim, hij is van Rimmel. Ook deze vind ik een hele mooie basis voor een nailart, maar ook zo kan je hem prima dragen. 

Het volgende lakje kom uit de Come to Town collectie van Essence. Dit kleurtje zit tussen bordeaux rood en paars in. 

Ik heb een lakje in mijn stash die helemaal niks op het flesje heeft staan en dat is deze 'vuurrode' kan ik wel zeggen nagellak. Hij is echt zo knal rood, dat ik echt dacht wow toen ik hem voor het eerst op deed. 

 Met een mooi sand lakje over het rode lakje heen, krijg je een heel mooi effect zoals hieronder. Dit sand lakje is van de Crush on you collectie van Miss Sporty.


Special effect toppers kan je natuurlijk altijd gebruiken, maar in de winter vind ik het extra leuk om iets met glitters te doen. Deze special effect topper is van Essence. 


 Welk kleurtje is jouw favoriet voor de winter?


4 opmerkingen:

 1. Mooie winterse kleurtjes! Ik vind blauwtinten het mooist :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kleurtjes! Ik draag nu veel bordeaux rood!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind bij jou de blauwe rimmel echt mooi staan. Natuurlijk ga ik zelf voor de liquid sand lak als favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh, mooie kleurtjes! Bordeau rood en antraciet draag ik graag op mijn nagels in de winter.

  BeantwoordenVerwijderen