09 januari 2016

Essence trendeditie Winter Wonderful

Essence heeft deze maand weer een mooie winter limited editie die ik wel leuk vond om aan jullie te laten zien. Er zit onder andere een handcreme bij die je in de winter zeker wel nodig hebt en natuurlijk weer mooie nagellakjes. Kijk je mee naar de producten?

Deze collectie is helemaal gericht op de winter, je vind dus ook vooral zachte tinten als licht blauw, roze en bruin. Maar Essence heeft er ook een paar nude tinten bij gedaan zoals abrikoos kleuren. Voor ieder wat wils dus ;)


Essence winter wonderful – eyeshadow palette                     Consumentenadviesprijs: € 3,89
Koud is hot! Met het oogschaduwpalet in de vijf tinten wit, grijs, roze, lichtbruin en donkerbruin met glanzende en matte effecten zijn verschillende stijlen te creëren. Het palet is liefdevol versierd met sneeuwvlokken en ijskristallen. Verkrijgbaar in 01 all ice on me!.

Essence winter wonderful – eye & inner rim pencil                  Consumentenadviesprijs: € 1,99

Binnen en buiten. De potloden in ijzig wit en ijzig rosé kunnen worden aangebracht op de oogrand als een eyeliner en op de waterlijn als een kohl kajal. Voor lichte, glinsterende hoogtepunten. Verkrijgbaar in 01 cold as eyes en 02 eye candy.


Essence winter wonderful – lip balm                                        Consumentenadviesprijs: € 1,99
Kristallen verzorging! De transparante lippenbalsem met glansdeeltjes zorgt voor een sprankelende finish en verzorgde lippen. Deze balsem staat garant voor een winterse sfeer en een look die doet denken aan schitterende ijsvlaktes. Verkrijgbaar in 01 the eternal ice.


Essence winter wonderful – tint & oil                                       Consumentenadviesprijs: € 2,99
Lipoliën zijn onmisbaar in het winterseizoen - ze voeden de lippen met waardevolle ingrediënten en laten ze heerlijk zacht voelen. Dankzij het tint-effect krijgen de lippen bovendien een mooie lichtroze of donkerroze kleur. Verkrijgbaar in 01 if kisses were snowflake en 02 I'd send you a blizzard.


Essence winter wonderful – blush                                       Consumentenadviesprijs: € 2,99
Gekleurde wangen! De driekleurige blush biedt frisse kleuraccenten - zelfs in de winter. Roze, abrikoos en nude blenden prachtig op de huid en het ijskristallen reliëf is een prachtige herinnering aan speciale momenten in de sneeuw. Verkrijgbaar in 01 winter kissed cheeks.
Essence winter wonderful – nail polish                            Consumentenadviesprijs: € 1,89
 Coole nagellak! Vier kleuren, vier effecten. Wit met een "frosted" effect, semimat lichtblauw, "bevroren" grijs en roze met een “crystallized” finish maken van je nagels een waar meesterwerk deze winter. Verkrijgbaar in 01 the frosted, 02 the semi matt, 03 the iced en 04 the crystallized.


Essence winter wonderful – top coat                                      Consumentenadviesprijs: € 1,99
IJs-topping. Deze top coat met glitterdeeltjes zorgt voor een spannende, ijzige nagelstijl. Breng aan over gekleurde nagellak en creëer een sprankelende, ijzige look die doet denken aan een dichtgevroren rivier. Verkrijgbaar in 01 a winter's tale.

Essence winter wonderful – hand balm                                Consumentenadviesprijs: € 1,99
Verzorging tijdens koude dagen! Handen vragen veel aandacht
in de winter. Deze handbalsem hydrateert de handen zodat ze weer lekker zacht en soepel voelen - zelfs wanneer de temperatuur tot onder nul daalt. Verkrijgbaar in 01 you melt my heart.


Essence winter wonderful – pom pom hair ties                     Consumentenadviesprijs: € 1,59
Wintergevoel! De pluizige haarelastieken met nep-bont pom poms in wit en abrikoos geven elke paardenstaart een superlieve uitstraling. Verkrijgbaar in 01 it's so fluffy!


Dit was de nieuw winter wonderful collectie, ik ben vooral benieuwd naar de handcreme! Die verpakking ziet er zo leuk uit. Ook de nagellakjes zien er leuk uit met die winterkleuren, maar denk dat ik de nagellakjes laat liggen dit keer.

Deze trend editie vind je in de maand januari bij de Kruidvat en Trekpleister.

Heb jij al iets gekocht van deze wintercollectie?3 opmerkingen:

  1. Ik ben nog niet wezen kijken, maar er zitten mooie items tussen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het oogschaduw palette lijkt me echt mooi. Loop natuurlijk ook warm voor de lakjes.

    BeantwoordenVerwijderen