31 augustus 2015

How to: Een gescheurde nagel repareren

Afgelopen week kwam er niet zoveel online op mijn blog, dat kwam omdat ik ziek was. Daarom heb ik vandaag ook geen nieuwe nailart, maar wel een How To artikel. Deze gaat over het repareren van een gescheurde nagel. Je herkent het vast wel, zijn je nagels eindelijk een beetje op lengte, komt er een enorme scheur in. Zonde, maar met deze tips kan je, je nagels er weer mooi uit laten zien. Benieuwd? Kijk dan gauw mee!

29 augustus 2015

Reminder winactie nailart setje!

Voor degenen die nog op vakantie waren en de winactie gemist hebben. Je kunt onderstaand nailart setje winnen! Je kunt nog tot en met dinsdag meedoen, woensdag maak ik de winnaar bekend!

24 augustus 2015

Nailart Paul Frank aapje Julius

De scholen zijn in de helft van Nederland alweer begonnen en vroeger waren de schoolspullen van het Paul frank aapje Julius helemaal in. Ik vond het zo leuk om dit aapje een keer op mijn nagels te maken, niet dat ik vroeger heel veel van had. Maar schattig is het wel. Kijk je mee?

21 augustus 2015

Flormar- Frog Prince

Dit kleurtje zag je maandag waarschijnlijk al voorbij komen in de watermeloenen nailart. En vandaag review ik dit kleurtje voor jullie. Het is een mooi mint kleurig lakje. Kijk je mee?

19 augustus 2015

Winactie: Win een nailart setje!

Hoera! Vandaag bestaat mijn blog 2 jaar! En om dat te vieren heb ik een leuk nailart setje voor jullie samengesteld die je kunt winnen. Onderaan het artikel staan de stappen die je moet doorlopen om aan de winactie deel te kunnen nemen. Kijk je mee?

17 augustus 2015

Nailart Watermeloenen

Buiten is de zomer even ver te zoeken, maar op mijn blog kan je nog even genieten van de zomer met deze nailart namelijk watermeloenen. Vandaag een tutorial van hoe ik deze watermeloenen maakte. Kijk je mee?

14 augustus 2015

Nailart inspiratie post zomer

Ik was een paar dagen geleden even inspiratie op aan het doen op pinterest. En daar kwam ik een paar prachtige nailarts tegen die ik graag met jullie wil delen. Ook inspiratie nodig? Kijk dan gezellig mee!

12 augustus 2015

Flormar- Wonderheart Bear

Vandaag heb ik een keer een ander merk lakje dan anders, namelijk van de Flormar. Een vriendin was naar Turkije op vakantie geweest en nam 2 lakjes van Flormar voor mij mee. Het zijn echt super lieve kleurtjes vind ik zelf. Nu laat ik de roze aan jullie en volgende is het andere lakje aan de beurt. Kijk je mee?

10 augustus 2015

Nailart Mountains

Vorige week was ik lekker op vakantie in Oostenrijk, waar we lekker in de bergen zijn geweest. Omdat ik toch in de stemming van de bergen was, heb ik er gelijk maar een nailart op gebaseerd. Kijk je mee hoe ik deze nailart maakte?

03 augustus 2015

I ♥ nail polish tag

Vandaag geen nieuwe nailart, maar weer eens een tag op mijn blog, dat is al een hele tijd geleden. En vond het wel eens weer tijd worden. Ik kwam deze tegen op verschillende blogs en past natuurlijk ook heel goed bij mijn blog. Benieuwd naar mijn antwoorden? Lees dan gauw mee!