21 december 2015

Nailart stempel merry christmas

Vandaag heb ik weer eens een stempel nailart gemaakt. Dit keer weer op mijn eigen nagels, ze zijn nog niet heel erg lang, maar mijn nepnagels gingen kapot en vond het wel weer leuk om mijn eigen nagels weer eens te versieren ;) Kijk je mee?

Voor de basis heb ik dit blauwe lakje van Essie gebruikt. Voor deze nailart heb ik verschillende stempelplaten bij elkaar gezocht waar afbeeldingen met kerst op stonden. De platen zijn van Dashica en van Bundle monster. 

'

Om te stempelen heb ik witte stempellak gebruikt. Op mijn ringvinger gebruikte ik een zwarte stempellak om Merry christmas te stempelen. Met wit zou het niet leesbaar zijn haha. 


Vervolgens kleurde ik de afbeeldingen in. Op mijn wijsvingernagel is het een slee met een cadeautje er op. Op mijn middelvingernagel is de afbeelding een rendier met een prinsesje die erachteraan loopt. 


 Op mijn ringvingernagel staat 2 keer merry christmas en op mijn pink ligt een laagje sneeuw met een paar kleine kerstbomen er op.


Het is wel weer wennen zeg op kleinere nagels haha. Maar vind het wel vrolijker geworden nu ik de afbeeldingen in heb gekleurd. 
Wat vind jij van deze nailart?  


6 opmerkingen:

 1. Leuk gedaan en ook dat de afbeelding heb gekleurd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kleur heb je gebruikt!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk. Zie je niet vaak stempelen dus mega leuk je uitgebreide omschrijving te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Nee klopt, vind freehand altijd leuker. Maar af en toe stempelen er tussendoor is een leuke afwisseling :)

   Verwijderen