14 december 2015

Nailart Christmas sweater

Bijna bij elke kledingwinkel die je binnenkomt zie je ze wel hangen, de kersttruien. De een nog lelijker als de ander. Maar vind ze toch ook wel weer wat hebben, al zal ik ze zelf nooit dragen. Doe mij maar nette kleding of een mooie jurk. Maar een nailart in die style is natuurlijk wel leuk en toepasselijk. Kijk je mee?

Voor de basis kleur heb ik twee lakjes gebruikt, de zwarte nagellak en de witte heb ik gemengd om deze kleur grijs te krijgen. Verder heb je voor deze nailart alleen een kwastje en een dottingtool nodig. 

Met een kwastje heb ik alle lijnen getekend met deze witte lak van Ciate. Op mijn ringvinger heb ik nog twee kerststerren gemaakt. 


Met een dottingtool heb ik de stipjes gemaakt. Ik vind het resultaat best wel op een kersttrui lijken en geloof dat ik maar gauw een nieuwe grijze nagellak moet kopen, die van mij was opgedroogd en heb ik weggegooid. Al vind ik deze mix van zwart en wit ook wel erg mooi grijs geworden. Draag jij van die echte kersttruien in de winkels? 

6 opmerkingen:

 1. Die truien die fout zijn heb ik er ook een van gescoord en ja die draag ik dit jaar zeker. wel leuk het die knitted nailart. Moet zeggen dat er niks fout aan is als je met zon patroon een trui hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk gedaan zoiets moet ook nog eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is je nail art goed gelukt! Zoiets wilde ik ook maken, maar ik weet van tevoren al dat het mij niet lukt haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! haha je kunt het proberen misschien wordt het wel heel mooi :)

   Verwijderen