30 december 2015

Meest gelezen posts van 2015

Morgen is het dan zover de laatste dag van december alweer. En net zoals vorig jaar heb ik de artikelen die het best gelezen zijn dit jaar in een overzicht gezet met de pageviews hoe vaak ze gelezen zijn. Vind dat altijd zo leuk om terug te zien. Kijk je mee met de best bekeken artikelen van het afgelopen jaar?

Ik laat het artikel wat het meest is gelezen eerst zien en dan in aflopende volgorde de rest van de artikelen. Ook kun je zien wanneer het artikel online kwam.

De post met de meeste views is dit jaar een artikel over gellak, namelijk hoe je Pink Gellac aanbrengt. Deze wordt veel gezocht via google en heeft op dit moment 410 views en is daarmee het meest gelezen artikel op infnails in 2015! Het artikel kwam online op 6 maart 2015.


Op de tweede plek staat een artikel over de Nageltrends herfst/winter 2015-2016. Dit artikel is ook aardig populair en heeft nu 223 views en kwam online op 16 oktober van dit jaar.


Pink gellac verwijderen + tip remover wraps zelf maken staat op de derde plek. Het verwijderen van gellak is soms wel een klusje opzich en wordt daarom veel bekeken. Ik schreef deze post op 20 maart van dit jaar en het artikel heeft tot nu toe 152 views. 


Nu komen er twee artikelen die even vaak gelezen zijn, ze hebben beide namelijk 100 views. De nageltrends lente-zomer 2015 was afgelopen lente en zomer natuurlijk leuk om te bekijken. Deze kwam online op 25 mei. 


De meest bekeken nailart van dit jaar is hondjes in de sneeuw. Die ik vorige winter schreef  op 8 februari. Deze vond ik zelf ook erg leuk om een keer een hondenras na te tekenen op mijn nagels, ook al waren mijn nagels toen nog kort haha. De hondjes nailart had wat ik hier boven al even noemde heeft ook 100 views. 


Dit jaar organiseerde ik natuurlijk ook een winactie vanwege het 2 jarig bestaan van infnails. Het ging om dit nailart setje. Winacties worden altijd vaak bekeken, maar deze staat bij mij op de zesde plek van best bekeken artikelen. Hij heeft 93 views en de winactie kwam online in de zomer op 19 augustus.

Ik maak niet heel vaak stempel nailarts, maar deze maakte ik vorige winter op 22 februari 2015. Met een stempel plate van Dashica. Deze nailart is 86 keer bekeken. 


We zijn alweer bij nummer 8 aanbeland en op nummer 8 staat een nailart die ik maakte voor als je korte nagels hebt zoals bij mij wel eens het geval is als ze weer eens afbreken haha. Deze nailart is 79 keer bekeken en ik schreef hem op 19 januari. 


Dan een artikel die niet zoveel met nagels te maken heeft, maar wel met het fotograferen van nailarts en nagellak namelijk de macro close-up lenzen die ik op ebay kocht. Dit artikel kwam online op 25 februari en is 59 keer gelezen. 


Nou zijn wel alweer aangekomen bij het laatste artikel nummer 10 deze is 56 keer gelezen. En is van toen ik nog mee deed met de COTM groep, van het thema game/spel, waarbij ik een sims nailart maakte. Deze COTM artikel kwam online op 2 maart 2015. 


Dit waren de 10 best bekeken artikelen van dit jaar op infnails. Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling en in 2016 hoop ik nog veel meer mooie nailarts te mogen maken. 

Wat vond jij het leukste artikel op infnails van 2015?


9 opmerkingen:

 1. Leuk ook voor jezelf om terug te zien welke artikelen er goed worden bezocht. Ik vind het artikel van het aanbrengen van gelnagellak wel interessant.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Valt op dat je trends goed bekeken zijn. Vind je nailarts ook leuk om te zien altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Jaa klopt ben blij dat ze zo leuk gevonden worden :D

   Verwijderen
 3. Die hondjes zijn echt te schattig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De tijd gaat snel, maar wat een mooi aantal vieuws. Dat het er in 2016 maar nog meer mogen worden!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te zien! Fijne artikelen!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je maakt zulke leuke dingen en schrijft leuk! Gelukkig nieuw jaar en hoop nog veel meer van je te lezen in het nieuwe jaar :-D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahw dank je wel Miriam! Er komen zeker nog veel meer nailarts op mijn blog :D

   Verwijderen