23 december 2015

Gellove- candy one step gelnagellak Pink Drama

Het mag dan wel winter zijn en bijna kerst maar de temperaturen zijn daar nog lang niet na. Toen ik de kans kreeg om een lakje van one step gelnagellak te reviewen koos ik dan ook een prachtig zomer kleurtje uit. Ik was hier zo benieuwd naar want hoe makkelijk en snel kun je de gelnagellak op je nagels aanbrengen als je geen base en topcoat nodig hebt. Kijk je mee naar het zomerse kleurtje?

Met deze gelnagellak heb je dus geen base en topcoat nodig. Maar hoe werkt dat dan? Nou dat is heel simpel.

1. Je maakt gewoon je nagels schoon zoals je ook met gewone gellak doet. 

2. Vijl je nagels en duw je nagelriemen naar achteren 

3. Nu is het tijd voor het eerste laagje van de One step gelnagellak 

4. Dan laat je eerste laagje drogen over een uv of led lamp. 120 seconden als je een UV lamp hebt en 60 seconden voor een ledlamp. 

5. Dan breng je het tweede laagje van de kleur aan, dan is hij volledig dekkend. 

6. Eventueel kan je nog een cleanser over de gelnagellak halen voor wat meer glans maar is niet perse nodig want deze gelnagellak laat geen zweet laagje achter hoe handig is dat! 


Over de One step gelnagellak 

De Candy One step gelnagellak beloofd 2 weken te blijven zitten. In het flesje zit 12 ml en is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. De gelnagellak is per set van 5 te koop. En natuurlijk ook per stuk ze kosten  12,95.
Je hebt voor deze gelnagellak dus geen base en topcoat nodig. Het enige wat je samen met een kleurtje nodig hebt is een UV of Led lamp. Dit kleurtje heet Pink Drama.


Mijn ervaring met deze gelnagellak:

Zoals ik al zei was ik erg benieuwd hoe dit mij zal bevallen, want ik ben erg fan van gellak. En een gelnagellak waar je geen base en topcoat voor nodig hebt had ik nog nooit geprobeerd. Maar ik ben positief verrast, je bent inderdaad sneller klaar en het blijft ook nog eens echt goed zitten. Normale gellak blijft bij mij altijd rond de anderhalve week zitten. En met deze One step gelnagellak is dat ook het geval. Ik was ook vooral benieuwd hoe de glans van het lakje zou zijn, want normaal gesproken zorgt de topcoat voor de extra glans. Maar zodra je hand onder de UV lamp is geweest glanst het heel mooi. Het enige minpuntje is misschien dat het wel snel in je nagelriemen loopt, dat probleem had ik een beetje. Maar heel erg is dat ook niet, even snel met de remover erlangs voordat je, je hand onder de UV/Led lamp doet en het is opgelost. Deze one step gelnagellak laat zich ook weer heel gemakkelijk verwijderen. Dus eigenlijk ben ik echt enthousiast over deze gelnagellak.
 


Ben je ook benieuwd geworden naar deze One step gelnagellak? Je kunt deze gel nagellak kopen via deze link ook vind je er meer informatie over de gelnagellak . Op ohmygelnails.nl vind je de verschillende kleuren die ze in het assortiment hebben. 
*Dit product heb ik gekregen ter review, maar veranderd uiteraard niet mijn mening over het product.

5 opmerkingen:

 1. Mooie kleur en het maakt niet uit welk weer het is want roe is altijd goed! Ben zelf ook langzaam fan aan het worden van gellak.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anderhalve week blijven zitten vind ik nog best lang! Mooi resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi kleurtje en mooi flesje ook, fijn dat het zo lang blijft zitten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige nagellak kleur. Mooi voor in de zomer!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen