27 november 2015

Review full size stickers nailart

Deze full size nagelstickers heb ik eigenlijk al heel lang in mijn stash liggen. Nou ben ik niet zo van de full size nagelstickers, maar ik word graag van het tegendeel bewezen of er ook nog nagelstickers zijn die wel fijn zijn. Ook benieuwd of deze wel mooi worden op je nagels? Kijk dan gauw mee!

De nagelstickers zitten in een mooi plastic hoesje, die je ook nog op kan hangen door een soort van balletjes ketting die er aan zit. Het hoesje kan je open en dicht doen met een drukknoop. Heel handig en het staat ook erg leuk.


Ik heb eerst een base coat op mijn nagels aangebracht en vervolgens ga ik kijken welke van de nagelstickers op welke nagels passen. Dan plak je ze op je nagels en knip of vijl je ze op de gewenste lengte. 

En zo zien ze er uit als je ze bijgevijld of geknipt hebt. Ik vind het op zich hele mooie nagelstickers, mooie patronen. Maar wat een ramp om aan te brengen. Ze plakken helemaal niet, ik heb er nog nagellijm onder gedaan kijken of ze daardoor beter aan de nagel gingen hechten, maar nee hoor. Met een uur was alles er al weer af, En echt mooi kreeg je ze ook niet op je nagels, zo jammer is dat. 


Ik heb er nog een laagje topcoat over gedaan maar ook dat hielp niet. Ook deze full size nagelstickers zijn dus niet echt een succes.

Gebruik jij wel eens full size nagelstickers?
4 opmerkingen:

 1. Het patroon is wel mooi inderdaad. Ik ken dat wel dat geklunsd met dit soort stickers haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb er best veel liggen maar gebruik ze nooit. Vind t een beetje valsspelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het idee is super leuk, maar het resultaat valt me tegen...
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt ben ik met je eens, de stickers plakten niet goed genoeg :)

   Verwijderen