09 november 2015

Nailart herfst

Voor de herfst is het nog best lekker weer buiten, gelukkig nog helemaal niet koud, maar de bomen verliezen al wel veel blad, Vandaag heb ik dan ook weer een herfst nailart gemaakt. Kijk je mee?


Voor deze nailart heb ik eerst een basis kleur uitgezocht en daarna ging ik pas bedenken wat voor een nailart ik zou gaan maken. Meestal doe ik het andersom, is namelijk veel handiger. Maar ik wou graag het rode basis kleurtje swatchen (die komt deze week ook online).


Op mijn wijsvinger en ringvinger nagel heb ik bladeren getekend. Ik zat eerst te zoeken welk kleurtje er nu het beste bij het bordeaux rode kleurtje zou passen. Uiteindelijk heb ik voor goud gekozen, lekker opvallend, gouden nagellak doet mij altijd een beetje aan kerst denken. 

Heel eventjes scheen de zon toen ik de foto's aan het maken was, dat maakt het kleurtje gelijk een stuk lichter. Op mijn middelvinger nagel heb ik een boom getekend waarbij de bladeren in het rond vliegen, wat wel een beetje bij de herfst hoort vind ik. 


Mijn pinknagel heb ik relatief simpel gehouden door met een dottingtool stipjes te zetten. Ik vind het best een leuke nailart geworden, doet mij echt denken aan de herfst en stiekem zelfs al een beetje aan de kerst met deze kleuren. 


Wat vind jij het leukste aan de herfst? 


8 opmerkingen:

  1. mooie freehand, je gaat steeds een stapje verder. Wat zijn je nagels ok een mooie lengte.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ahw dank je wel! Ben inderdaad erg blij met de lengte van mijn nagels op dit moment ;)

      Verwijderen
  2. Mooie herfstkleuren, leuk gedaan! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wauw, wat heb je dat mooi gedaan zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een gave nail art. Ik vind de bladeren op je ringvinger het mooist. De gouden kleur in combinatie met de rode nagellak zijn erg mooi

    BeantwoordenVerwijderen