16 november 2015

Nailart Egels

In dit jaargetijde zijn er natuurlijk ook veel egels die onder de bladeren op zoek zijn een overwinteringsplek. Egels ben ik nog niet heel vaak tegengekomen eerlijk gezegd, maar horen toch echt ook bij de herfst. Vandaag heb ik dan ook een nailart gemaakt met egeltjes. Kijk je mee?

Als basis kleur heb ik mijn wijsvinger en middelvingernagel wit gelakt en mijn andere twee nagels met onderstaand bruine lakje van Rimmel. 


Op de witte basis heb ik twee gezichtjes van egels gemaakt. Met een sponsje heb ik vervolgens het bruine boven het hoofdje van de egel gesponst. Stekeltjes erop en een gezichtje er in met roze wangetjes en klaar is je egeltje. ;)


Ook op mijn ringvingernagel heb ik een egel getekend maar dan net iets anders als de andere twee. Hierboven heb ik stekeltjes gemaakt, ook op mijn pink heb ik de stekeltjes van de egel gemaakt met een kwastje. 

Het weer was zo donker en nat buiten dat de foto's veel te donker werden. Met picmonkey heb ik ze aangepast. Vinden jullie de foto's nu mooier dan van de andere artikelen?


De egels vind ik zelf best goed gelukt! Wat vind jij van deze nailart? 10 opmerkingen:

 1. Alweer zo'n cutie. Leuker kan het niet worden want egeltjes zijn zo schattig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moet toegeven dat ik ze echt héél schattig vind geworden! Ook een geweldig idee om egeltjes te maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je nail arts worden steeds schattiger. Heel leuk gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat schattig! Ik vind je nail art heel leuk en past helemaal bij de tijd van het jaar.

  BeantwoordenVerwijderen