24 oktober 2015

Wishlist nagelproducten

Als nagelblogger/nageladdict heb ik natuurlijk ook altijd een wishlist met wat ik heel graag wil hebben. Maar sommige dingen zijn best duur, vooral als het om acryl of gel sets gaat. Nieuwsgierig wat er op mijn wishlist staat? Kijk dan gauw mee!

Wat ik heel graag wil is acryl nagels leren zetten. En daarbij heb je zo'n pakket nodig, deze komt van aliexpress. Weet nog niet precies welk merk ik wil, maar die van aliexpress zien er altijd zo uitgebreid uit alleen denk ik dat de kwaliteit wat minder is dan merken als CND bijvoorbeeld.


Ook gelnagels leren zetten wil ik graag leren, ook daarbij zit ik nog te twijfelen over welk merk. Er zijn zoveel merken! Ook daarvoor heb je een set nodig, wat best duur kan zijn als je voor een goed merk kiest. 

Ook twijfel ik over een opleiding in nagelstyling met acryl en gel, ook omdat ik het echt goed wil leren. Maar twijfel over een thuisstudie of een praktijkstudie. Een thuisstudie is meestal zonder praktijk en een studie ergens anders is met praktijk, maar zijn meestal maar een paar dagen. Ga dat nog even uitzoeken wat de beste studie zal zijn. Als je een goede studie weet mag je het altijd bij de comments neerzetten, heel graag zelfs ;)

Goed we dwalen af haha verder met de wishlist. 

Voor gellak wil ik nog graag deze base plus van Pink Gellac, hiermee blijft de gellak 4 weken zitten. Lijkt mij echt leuk om een keer te proberen. Deze kost 20 euro, ben echt benieuwd of het hiermee echt 4 weken blijft zitten. 

Qua nagellak zie ik altijd bij Nailtalk de prachtige lakjes van Lacquester voorbij komen. Vind ze zo mooi! Die wil ik echt graag hebben, als ik de swatches zie dan denk ik altijd Wauw!

Ook de Neon collectie van China Glaze staat op mijn wishlist, is nu niet echt de tijd van het jaar voor Neon lakjes. Maar straks voor de zomer vind ik ze erg leuk! 

En als laatste de super mooie stempelplates van Moyou London. Ook die staan hoog op mijn wishlist, ze hebben altijd zulke mooie afbeeldingen. Bij veel bloggers zie ik deze plates regelmatig voorbij komen en ze stempelen erg goed.

Een best dure wishlist volgens mij haha, maar vind deze nagel spullen allemaal wel erg leuk. 

Wat voor een nagelproducten staan er bij jouw op je wishlist?



7 opmerkingen:

  1. Een nagellak wishlist zie je niet zo vaak, des te leuker om te bekijken! Dat je acryl en gel nagels wilt zetten lijkt me heel tof maar ingewikkeld!
    XOXO esmee

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel Esmee! Ja lijkt mij ook wel moeilijk, maar wel leuk om te leren denk ik :D

      Verwijderen
  2. Prachtige lijst meid. Ik zou voor gel en acryl echt goedkoop beginnen en zien of het je wat lijkt en oefen op een nepvinger. Mijn gel waren zulke kleine potjes ben er blij om want acryl vind in fijner. Gebruik zelf spullen van Naio. O die Moyou plate is ook erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je voor de tips! Ik moet nog even kijken wat ik doe, denk dat ik inderdaad is zo'n set ga proberen met een CD erbij of youtube filmpje en dan inderdaad oefenen op een tip. Lijkt mij inderdaad wel handig om zoiets eerst te proberen voordat ik aan een opleiding begin ;)

      Verwijderen
  3. Mocht je gel of acrylnagels willen gaan zetten. Ga absoluut een opleiding volgen. Je kunt enorm veel schade aanrichten aan een nagel (onherstelbaar) zonder dat je het in de gaten hebt. Een opleiding kun je het beste bij een merk volgen (Magnetic, Young Nails, Crystal Nails, Florence e.d.). Begin niet aan acryl/gel van ebay/aliexpress, hier zit eigenlijk altijd MMA in (kankerverwekkende stof) kies daarom voor een eu-goedgekeurd merk. Hou er wel rekening mee dat een goede opleiding veel geld en tijd kost, het is natuurlijk niet alleen een nagel zetten, maar er zit ook theorie bij. Een thuisstudie is sowieso geen goede, zoals je zelf al zei, hier zit geen praktijk bij. Nagelstyling is een praktisch beroep en leer je het beste van iemand met veel ervaring die jou de juiste uitleg en technieken kan aanleren! Ik heb zelf alles zo'n 5 jaar geleden doorlopen, dus mocht je meer info willen hebben mag je me altijd contacteren!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja klopt, ik ga gel en acryl zowiezo niet zetten zonder opleiding, denk dat ik eerst een iets goedkoper pakket ga kopen en dan oefenen op een tip, kijken of ik dat leuk vind. Opleidingen zijn inderdaad heel duur en het is zonde mocht ik het niet leuk vinden om zoveel te betalen als ik het toch niet leuk zou vinden. Dank je voor de tips, ga gelijk bij die merken een kijkje nemen. Leuk dat je ook zo'n opleiding hebt gedaan en lief van je dat ik je mag contacteren :D

      Verwijderen
  4. Wat een mooie lijst heb je samengesteld. Dat roze lakje van CG is ook geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen