07 oktober 2015

Unboxing Pink Gellac producten

Degenen die mij al langer volgen weten misschien wel dat ik de gellak van Pink Gellac gebruik. Vorige week heb ik weer eens wat besteld bij pink beauty club (Pink Gellac) en het leek mij leuk om jullie de unboxing te laten zien van wat ik heb besteld. Kijk je weer gezellig mee?

Pink gellac vind ik echt een fijn merk en ze hebben hele leuke kleurtjes. Het pakketje kwam goed verpakt aan en zat in onderstaande doos.


Toen ik de doos openmaakte zie je als eerste het tijdschriftje die ze sinds kort hebben. 


Daaronder zit een wit doosje en een wit plastic zakje. 


In het plastic zakje zitten 500 nail wipes, die van mij waren op. Dus heb  ik weer een hele voorraad haha. Het fijne van deze wipes is dat ze niet pluizen, ik vind ze ook fijn om te gebruiken om gewone nagellak te verwijderen. 


In het witte doosje zitten allemaal vakjes dit vind ik er heel leuk uitzien. En in die vakjes zitten drie kleurtjes die ik had besteld.


De drie kleurtjes die ik heb besteld zijn, Fabulous Silver, Glamorous Peach en Rustic Red. Van deze kleurtjes komen natuurlijk nog reviews van op infnails.


En dit is wat ik heb besteld. Dat ze nu een tijdschrift hebben vind ik erg leuk. In deze uitgave staat ook een interview met Lonneke van Be-beautifully! Heel leuk. Deze gellakken kosten € 14,95 per stuk.


Vind je het leuk als ik vaker unboxing artikelen maak? Leuk als je het mij laat weten in de comments. 

3 opmerkingen:

 1. Mooie kleurtjes heb je gekocht en die wipes lijken me heel handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie lakjes, ik ben erg benieuwd naar de kleuren!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleuren heb je gekozen. En de nail whipes zijn misschien wel iets wat ik wil proberen, want de pluizende watjes zijn soms heel storend.

  BeantwoordenVerwijderen