31 oktober 2015

Persbericht: Essence Merry Berry collectie

Essence komt met weer een prachtige kerst collectie. Deze collectie bevat voornamelijk goud en koper tinten. Zelf ben ik helemaal verliefd op de nagellakjes, die zien er namelijk uit als parfum flesjes! Benieuwd? Kijk dan gauw mee!

Over 2 maanden is het alweer kerst, wat gaat de tijd toch snel. Make-up merken komen weer met de kerst collecties zo ook Essence. De nieuwe producten zie je hieronder :)



Essence merry berry – Oogschaduw                                            Consumentenadviesprijs: € 1,99   
De intense kleur van de oogschaduwen in violet en koper wordt nóg feestelijker door de metallic finish. De ultrazachte, longlasting poedertextuur heeft een geraffineerd bolletjesreliëf en is perfect te blenden met andere tinten. Verkrijgbaar in 01 the perfect dress en 02 the masked ball.



Essence merry berry – lippenstift                                                Consumentenadviesprijs: € 2,39
Glans versus mat. De lippen worden dit feestseizoen krachtig aangezet met lipstick in donker berry, intens berry-roze en helderrood. De berrytinten zijn voorzien van een subtiel glansje en de rode tint heeft een trendy matte finish. Verkrijgbaar in 01 let's the berry-tales begin, 02 pink & perfect en 03 red rocks.

Essence merry berry – highlighter powder                               Consumentenadviesprijs: € 3,39
Stralen! De vederlichte poedertextuur van de highlighter heeft een schitterend sterrenreliëf. Om de teint een subtiele gouden 'glow' te geven. Verkrijgbaar in 01 i love my golden pumps.

Essence merry berry – scented gold dust poeder                        Consumentenadviesprijs: € 3,59
Sterrenstof! Een delicate goudglanzende poeder met een licht parfum voor stralende accenten op het gezicht of decolleté. De goudkleurige flacon met klassieke ballonverstuiver is een sieraad voor je badkamer. Verkrijgbaar in 01 i love my golden pumps.

Essence merry berry – nagellak                                                 Consumentenadviesprijs: € 1,99
Luxe lakjes! Deze winter glanzen je nagels in donkerviolet, glinsterend paars intens berry-roze en helderrood. De glossy lakjes houden lang en dekken perfect! De flacons hebben een elegante gouden dop die ze extra aantrekkelijk maakt. Verkrijgbaar in 01 the masked ball, 02 purple with purpose, 03 pink & perfect en 04 red rocks.



Essence merry berry – top coat                                              Consumentenadviesprijs: € 1,99
Goldfinger. Dit is de perfecte top coat voor wanneer je je nagellak wilt voorzien van een gouden 'touch'. De transparante lak met goudvlokjes zorgt voor een opvallend special effect! Verkrijgbaar in 01 i love my golden pumps.

Essence merry berry – hair fragrance                                      Consumentenadviesprijs: € 3,39
Geurend en verzorgend! Met dit haarparfum geef je je kapsel een subtiel accent met goudstof en de essence geur “like the party of my life”. De verzorgende textuur zorgt dat je haar heerlijk zacht engemakkelijk doorkambaar is. Verkrijgbaar in 01 i love my golden pumps.

Waar ik vooral heel benieuwd naar ben zijn die nagellakjes, alleen al voor het design van de flesjes. Vind ze heel uniek, het lijken wel parfum flesjes haha. Echt leuk, ook de highlighter lijkt mij erg mooi!

Het duurt nog even voor deze producten in de winkel liggen, ze zijn vanaf december te koop bij het Kruidvat en Trekpleister.

Welke product uit deze collectie spreekt jou het meeste aan?




4 opmerkingen:

  1. De highlighter en lipsticks ga ik zeker scoren!
    XOXO esmee

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie producten! Ik ben wel benieuwd naar de highlighter, ik denk dat ik die wel even ga kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De lakjes spreken mij ook wel erg aan! Ik koop niet zo heel vaak LE's van Essence, maar deze spreken mij wel aan!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind alle nagellakjes erg mooi. Ook de swatches die ik op internet zie zijn zo mooi.

    BeantwoordenVerwijderen