09 oktober 2015

Nailpolish and me tag

Vandaag heb ik eens weer een tag voor jullie, deze tag is al wat ouder. Maar ik had hem zelf nog niet gedaan en tags zijn altijd leuk om te lezen en zeker ook om in te vullen. Lees je mee? 
Deze tag gaat helemaal over nagellak. Hier is vraag 1:

1. Hoeveel lakjes telt jouw stash?
phoe even tellen hoor 98, 99,100, 101! 101 lakjes telt mijn stash dus, daarbij heb ik de gellak niet meegerekend. Ik moet zeggen dat heel veel lakjes ook opgaan bij mij, en dan kan ik weer andere merken kopen jeej haha. 


 2. Van welk merk bezit je de meeste lakjes?
De meeste lakjes heb ik van Essence. En de nummers 2 en 3 zijn Catrice en Rimmel London. Ik vind het alle drie fijne budget merken!

3. Wat is de meest voorkomende kleur in je stash?
Dat zijn roze en blauw! Van allerlei verschillende kleuren roze en blauw van licht tot donker tot naar rood neigend. Hou van die kleurtjes.


4. Zijn er kleuren/finishes die je niet bezit?
Op dit moment heb ik geen zwarte nagellak, gebruik nu al een tijdje zwarte acrylverf voor de nailarts, maar zwarte nagellak is toch ook echt wel handig die moet ik dus nog kopen en verder zou ik het qua kleuren niet zo 1 2 3 weten. Er zullen vast nog wel kleurtjes zijn die ik nog niet heb haha. Van de finishes zou ik nog graag een matte topcoat willen die heb ik nog niet. Lijkt mij wel erg mooi een matte finish. 

5. Welke nagellak draag je het meest?
Dat is per seizoen verschillend, in de zomer draag ik meer roze en neon kleurtjes terwijl ik in de winter vaker blauw of bordeaux kleurtjes draag. Maar 1 van de lakjes die ik vaak draag is Instyle Coral van Rimmel London 60 seconds. (Zie eerste foto)

6. Van welke lak blijf je, je afvragen waarom je het nog niet hebt weggegooid?
Dat zijn er eigenlijk meerdere haha. De serie van D,donna nagellakjes gebruik ik nooit. Maar vind ze ook best zonde om weg te gooien ook al gebruik ik ze dus niet ;)

7. Gebruik je een basecoat?
Ja altijd! Hoewel ik niet het idee heb dat een basecoat heel erg helpt, want als nagelblogger lak je vaak je nagels. Maar toch zijn mijn nagels geel als ik geen nagellak op heb, terwijl ik altijd een basecoat gebruik. Best raar, misschien maar eens op zoek naar een andere :). 

8. Gebruik je een topcoat?
Niet altijd, maar vaak wel. Vooral shiny topcoats vind ik erg mooi. Dan krijgt je manicure nog meer glans en het blijft langer zitten. 

9. Stempelen of uit de losse hand?
Dan kies ik voor uit de losse hand, vind het heerlijk om mijn creativiteit in mijn nailarts te stoppen. Niet dat dat met stempelen niet kan, maar vind het leuker om het zelf te maken. Stempelen vind ik ook wel leuk, maar ben ik nog geen ster in.

10. Hou je van glitters/shimmer of toch liever een crème finish? 
Ik hou wel van glitters en shimmers! Nadeel van glitters vind ik het enorme poetswerk haha. Maar ben zeker wel in voor de glitters en shimmers. Maar een Crème finish vind ik ook erg leuk. 

11. Voel je, je kaal zonder nagellak?
Ja best wel, eigenlijk zijn er maar weinig dagen waarop ik geen nagellak draag. Zeker als mijn nagels lang zijn hebben ze eigenlijk gewoon nagellak nodig, klinkt gek. Maar als ik geen nagellak op doe breken mijn nagels veel sneller af. Met nagellak heb ik daar niet zoveel last van ;)

12. Hoeveel lakjes heb je de afgelopen week gekocht?
Aan gewone nagellakjes niks, maar heb wel een aantal kleurtjes gellak besteld. Leuke kleurtjes voor de herfst :) 

Dit waren alle vragen, hoop dat je het leuk vond om te lezen. Neem de tag gerust over!
Hoeveel nagellakjes heb jij in je stash? 
                                       
Liefs,Ilse

5 opmerkingen:

  1. Heerlijke tag voor de nagellakliefhebbers. Hoeveel lakjes ik heb weet ik niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om jouw antwoorden op deze tag te lezen. En wat goed dat je nagellak opmaakt. Dat heb ik maar zelden en dat zijn meestal de zwart en witte kleuren

    BeantwoordenVerwijderen