12 oktober 2015

Nailart Paddenstoelen

Nu het herfst is vind je ook overal langs de kant van de weg en in het bos paddenstoelen. En de bekende paddenstoel rood met witte stippen laat ik vandaag aan jullie zien in een nailart. Kijk je mee?
Voor deze nailart heb ik eens een andere basis kleur gebruikt. Gebruik namelijk erg weinig geel als basis kleur en daar wou ik eens verandering in brengen. Vind het wel lekker vrolijk staan.Paddenstoelen zijn helemaal niet moeilijk om te maken. Je maakt een stammetje en een rondje en inkleuren maar! En je hebt al een paddenstoel.

Op mijn ringvingernagel heb ik een takje met daarop een vogeltje getekend. Want om alleen maar paddenstoelen te doen vond ik een beetje saai. En een vogel is een leuke afwisseling.

Paddenstoelen staan vaak op het gras, vandaar dat ik de onderkant waar ze op staan groen heb gemaakt. Vind de nailart zelf best leuk geworden. Een beetje vrolijkheid in de herfst met dat gele basis kleurtje haha. 


Wat vind jij het leukste aan de herfst? 10 opmerkingen:

 1. Vind m heel vrolijk. Die kleur geel zou ik nooit gebruiken maar nu ik m in je nailart zie denk ik ja, die kleur zou iedereen moeten hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Ja dat dacht ik ook van de kleur geel, zou ik hem wel of niet gebruiken, maar dacht waarom ook niet. En ook tot mijn verbazing is het wel een leuk en vrolijk geheel geworden ;D

   Verwijderen
 2. Wat een leuke nailart, creabea ;)!
  Ik vind al die herfstkleuren en hersftbladeren altijd zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super schattig en heel geschikt voor de herfst :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen