16 oktober 2015

Nageltrends herfst/winter 2015-2016

Nu de herfst al echt zijn intrede heeft gedaan en het echt weer koud en nat aan het worden is. Vond ik het leuk om de nieuwe herfst en winter trends en kleuren van het najaar met jullie te delen. Ook benieuwd welke kleuren je de aankomende herfst en winter gerust op je nagels kunt smeren? Lees dan gauw verder.
Je kent vast de film 50 shades of grey wel. Dat wordt ook de trend van deze herfst en winter, vooral donker grijs, maar ook licht grijs kan je deze winter gerust gaan dragen op je nagels.  En zwart is deze winter ook helemaal in, zowel matt als glanzend. 

Rode nagellak was vorige winter ook in, maar deze winter kan je rood ook weer heel goed gebruiken. Allerlei kleuren rood van heel licht rood tot bordeaux. Rood kan altijd en is lekker tijdloos. En wat is een winter zonder blauwe kleuren. Blauw hoort toch echt een beetje bij de winter vind ik, deze zijn ook weer helemaal in dit najaar!

Ook een leuke combinatie is deze winter in, namelijk de combinatie zwart en wit. Doe bijvoorbeeld je nagel wit en daarover een half zwart rondje. En je loopt er helemaal stylish bij deze winter ;D. 

En wat is er voor de feestdagen leuker om iets met goud en zilver te dragen. Deze tinten zijn dan ook weer helemaal hot deze winter. 

Ook paars is een kleur wat je deze winter goed kan dragen. Kan ik eindelijk mijn paarse lakjes eens gebruiken haha. 

Wat ook een opvallende trend is, is dat lange nagels helemaal niet meer in zijn. (Zo jammer) Deze winter zijn dus korte nagels helemaal. Kort en rond gevijld. Maar ik blijf toch wel gewoon lange nagels houden haha.



Welke kleuren ga jij veel dragen in dit najaar? 




8 opmerkingen:

  1. De essie lak is erg mooi. Vind zelf paars altijd mooi maar ook bruin nu.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Grijs zie je inderdaad veel nu, ook dat matte vind ik toch wel wat hebben! Ik pak nu ook meer warme tinten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Grijs vind ik ook steeds leuker, maar eigenlijk spreken alle trends mij wel aan, op die korte nagels na! Ik heb altijd lange nagels en vind het zelfs pijnlijk als ze korter zijn :P

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. haha ja dat heb ik ook met korte nagels, lange nagels zijn veel fijner ;)

      Verwijderen
  4. Erg leuk om zo even te zien! Zilveren nagellak vind ik gaaf!
    XOXO esmee

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wow, ik vind die nailart met snowflakes echt ontzettend gaaf en mooi gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk dat je de trends van dit najaar deelt. Ik vind je laatste nail art erg mooi. Ik ga nu voor diep rood, klassiek en tijdloos.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een goede tips. En ze zijn precies in mijn straatje. Ik ben dol op rode, paarse en donkere nagellak.

    BeantwoordenVerwijderen