05 oktober 2015

Herfst nailart vallende bladeren

Bij de herfst horen natuurlijk vallende bladeren en kale bomen, op het mooie herfst kleurtje wat ik vrijdag aan jullie liet zien, heb ik deze nailart gemaakt, natuurlijk in het herfst thema en met waterdecals. Kijk je mee?

Dit is het velletje waterdecals die ik voor deze nailart heb gebruikt. Zoals jullie zien staan er best veel verschillende figuurtjes op. Voor deze nailart heb ik alleen de blaadjes en de bomen gebruikt, want de rest heeft meer met valentijn te maken dan met de herfst haha. 


 Voor deze nailart heb ik een bruin lakje gebruikt van Max Factor en vervolgens daar de waterdecals op geplakt. Ik weet niet meer waar ik de waterdecals gekocht heb, wel ergens online maar weet zo niet meer waar helaas. De twee groene blaadjes heb ik bij mijn ringvinger en pink nagel bovenaan mijn nagel geplakt. Ik vond dit het mooiste. 


Om een waterdecal op je nagel te plakken, moet je de decal een aantal seconden in het water houden, als je de waterdecal dan uit het water haalt, kan je het figuurtje er zo met een pincet afhalen. Het is heel simpel, maar je kunt er hele leuke nailarts mee maken. 


 Maak jij ook wel eens een nailart met waterdecals?


8 opmerkingen:

 1. Superleuk! Ik dacht eerst dat je het zelf had getekend haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Haha nee, zo klein kan ik nu ook weer niet tekenen op mijn nagels hahaha ;D

   Verwijderen
 2. Decals zijn zo'n leuke en makkelijke manier om je nagels te versieren. Vind m leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Water decals zijn echt mijn favoriete nagelversiering. Er zijn zoveel keuzes en het ziet er heel erg mooi uit op de nagels.

  BeantwoordenVerwijderen