03 augustus 2015

I ♥ nail polish tag

Vandaag geen nieuwe nailart, maar weer eens een tag op mijn blog, dat is al een hele tijd geleden. En vond het wel eens weer tijd worden. Ik kwam deze tegen op verschillende blogs en past natuurlijk ook heel goed bij mijn blog. Benieuwd naar mijn antwoorden? Lees dan gauw mee!

De tag heeft 10 vragen en gaan over nagellak, here we go! 

1. Favoriete base coat?
Dat is die van de studio nails lijn van Essence, ook die van Trind vind ik erg fijn. Maar momenteel gebruik ik die van Essence. 

2. Favoriete topcoat?
Dat is Catrice quick dry and high shine, deze geeft je nagellak een mooie glans en is ook redelijk snel droog, wel zo prettig met nagels lakken. Degene die nog op mijn wishlist staat is die van Seche Vite.
 


3. Top 3 favoriete nagellakmerken?
Best een moeilijke vraag, zowiezo Rimmel London is een favoriet van mij, en voor de rest heb ik veel lakjes van Catrice. Catrice en Rimmel hebben vaak erg mooie kleuren. Ook van NYC heb ik aardig wat lakjes, vooral het kwastje van NYC vind ik fijn lakken. 

4. Hoe vaak lak je, je nagels?
Meestal lak ik mijn nagels twee keer per week. 1 keer een nailart en halverwege de week meestal een gewoon kleurtje. Als ik weinig tijd heb kan ik een nailart ook wel een week lang ophouden, ligt er eigenlijk maar net aan hoe veel tijd ik heb haha.


5. Favoriete neutrale nagellak?
Pfoe dan moet ik even goed nadenken, ik vind zoveel kleurtjes leuk! Ik denk dat ik dan ga voor de peachy lakjes en ook mint groene kleurtjes vind ik erg mooi. 

6. Roze of rode nagellak?
ROZE deze is heel makkelijk, ik hou echt van roze nagellak, licht of donker maakt niet uit. Alle kleuren roze vind ik mooi.


7. Glitter of matte nagellak?
Dan ga ik voor glitter, ook al is het een crime om het te verwijderen. Maar vind het wel erg mooi. Matt kan ook heel mooi zijn, maar hou zelf meer van glans en glitter. 

8. Jouw go to nagellak op dit moment?
Dat is hoe verrassend ook haha een peachy lakje en wel Instyle Coral van Rimmel London. Dit vind ik zo prachtig kleurtje, hij is al bijna leeg, maar ga zeker weer een nieuwe halen als hij leeg is. 

9. Wat heb je nu op je nagels?
Op dit moment heb ik de palmbomen nailart nog op mijn nagels die ik jullie al liet zien. Vind palmbomen erg leuk om te maken. 

10. Wanneer je een eigen nagellaklijn zou hebben, hoe zou je die dan noemen?
Ik heb echt werkelijk geen idee haha. Nailli misschien, zou het verder niet weten. Lijkt mij overigens wel super gaaf om een eigen nagellaklijn te hebben. 

Dit was de tag, hoop dat jullie het leuk vonden. Ik tag verder niemand, maar neem hem gerust over op je eigen blog. 





7 opmerkingen:

  1. Leuk deze tag en ook je antwoorden. Voor mij is peachy kleurige lakjes ook het mooiste!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Altijd leuk vooral bij deze tag je antwoorden te lezen. Lastige vragen ook want kiezen tussen mint en peach is lastig.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje, ja klopt kan ook niet zo goed kiezen tussen mint en peachy :)

      Verwijderen
  3. jeeej leuk dat jij ook deze tag hebt gedaan :)
    Leuk om je antwoorden te lezen :)
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Tags zijn altijd zo leuk om te lezen. Ik vond jouw antwoorden ook heel leuk en soms verrassend.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat Rimmel lakje is echt mooi! Leuk om te lezen :-)

    BeantwoordenVerwijderen