21 augustus 2015

Flormar- Frog Prince

Dit kleurtje zag je maandag waarschijnlijk al voorbij komen in de watermeloenen nailart. En vandaag review ik dit kleurtje voor jullie. Het is een mooi mint kleurig lakje. Kijk je mee?

Ook dit mint groene lakje is een prachtig kleurtje van Flormar en heeft de naam Frog Prince wat ik eigenlijk wel een toepasselijke naam vindt. 


Er zit 11 ml nagellak in een potje van de Flormar. Deze dekt iets minder goed als het roze lakje die ik vorige week liet zien, namelijk met 3 laagjes. Je zou het lakje ook wel met 2 laagjes kunnen dragen, maar voor een echt goede dekking heb je 3 laagjes nodig.

Het was wel een beetje jammer dat het buiten slecht weer was op het moment dat ik de swatch aan het maken was, daarom zijn de foto's wat donkerder als normaal. Behalve de eerste die is wel buiten gemaakt toen was het net even droog ;D


 Het kwastje is net als bij het roze lakje niet te dik en ook niet te dun. Vind dit kwastje wel een stuk fijner lakken als de roze, weet niet waar het aan ligt. Misschien een net iets ander kwastje? Geen idee.

Vind dit kleurtje ook echt een prachtig lakje! De kleur is te vergelijken met de eerste foto die je in het artikel ziet. De rest heeft de camera net iets te donker gemaakt helaas. 

Wat vind jij van deze kleur?


8 opmerkingen:

 1. Wat een kleurtje. Heb vandaag een truitje aan in precies die kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je precies dezelfde kleur shirtje draagt! :)

   Verwijderen
 2. Prachtige kleur! Je hebt ook een mooie lengte nagels ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Erg leuk om te horen dat je mijn nagel lengte mooi vind! :)

   Verwijderen
 3. Wat een hemels mooi kleurtje!! Zo eentje ontbreekt nu eens echt wel in m'n collectie #rentnaardewinkel ^^

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen