17 juli 2015

Uitslag blog enquete + update

Ik had beloofd om de uitslag van de blog enquete met jullie te delen. Daarnaast geef ik een update van wat je het komende half jaar/ jaar kan verwachten op infnails. Lees je mee?

Ik vond het erg fijn om een keer zo'n blog enquete te doen. Zo weet je meteen wat al goed is en wat nog beter of anders kan. Dank je wel voor het invullen!


De meesten van jullie zeiden dat vooral de freehand nailarts erg leuk gevonden worden. Daar ben ik heel blij mee! Ook vonden jullie de lay-out en het logo erg mooi. 

Over het aantal artikelen op infnails: Zeiden de meesten van jullie dat tussen de 3-5 artikelen per week het fijnste was. Ik had zelf ook zoiets in gedachten, ik ga vanaf half augustus weer beginnen met 3 artikelen per week net zoals in het begin. En als ik genoeg tijd heb wil ik op een gegeven moment wel graag 5 artikelen per week gaan maken. Weet nog niet precies hoe ik dit zal gaan invullen, waarschijnlijk komt er dan 2 keer per week een nailart en misschien een gastblogger, maar zover is het nog niet, eerst maar de 3 artikelen per week.


Wat jullie ook leuk vonden om meer te zien zijn de reviews van nagelproducten. Ook dit ga ik zeker doen. Heb nog een aantal producten liggen, waar binnenkort een review van op infnails komt. 

Ik ben er nog niet helemaal uit of ik wel of geen make-up aan mijn blog toe ga voegen. Hier denk ik nog even over na. Jullie vonden het leuk als er ook make-up bij zou komen. Zelf moet ik er nog even over na denken (wordt vervolgd) ;) 

Vanaf half augustus ga ik dan beginnen met 3 artikelen per week, dat gaan dan de maandag, woensdag en vrijdag zijn. Op maandag komt er dan altijd een nieuwe nailart online. Op woensdag een swatch van een nagellakje en vrijdag is een beetje wisselend dat kan dan van alles zijn. Maar heeft natuurlijk wel met nagels te maken. 

Fijn weekend! 

Je kunt mij trouwens ook volgen via Instagram.


4 opmerkingen:

 1. Klinkt allemaal goed, ben benieuwd! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Positief toch? Heerlijk om meer artikelen over nagelproducten te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja zeker positief! Ga er zeker mee aan de slag :D

   Verwijderen