08 juli 2015

Persbericht Essence trend editie Arriba

Essence komt deze maand weer met een mooie zomer collectie! Essence heeft zich laten inspireren door de Maya's en de Sombrero's. Met deze temperaturen op dit moment  komt dat natuurlijk als geroepen. De nieuwe collectie heet iArriba. Kijk je mee naar de nieuwe producten?


Essence ¡Arriba! – eyeshadow                                       Consumentenadviesprijs: € 1,99.
Ogen als kunstwerkjes! Met de multicolour oogschaduwen met trendy kleurschakeringen creëer je een oogverblindende oogmake-up.. Verkrijgbaar in een intense roze-fuchsia combinatie en een heldere beige-groen versie. Zo kleurrijk en artistiek als de meesterwerken van kunstschilder Frida Kahlo! De kleurspetters bevinden zich door de gehele textuur heen. Verkrijgbaar in 01 la vida loca en 02 macarena mint.

Essence ¡Arriba! – lipgloss                                                   Consumentenadviesprijs: € 1,89.
¡Hola, beauty! Deze twee lipglosses geven de lippen een onweerstaanbare glans en een subtiele kleur in schitterend roze of helder rood. Bovendien brengt de fruitige geur je meteen in een zomerse stemming. Verkrijgbaar in 01 hola, guapa en 02 red corazón.


Essence ¡Arriba! – blush                                              Consumentenadviesprijs: € 2,99
Mexicaanse zon! Deze multicolour blush heeft hippe rozerode kleurnuances en geeft je wangen een frisse teint . De kleuren kunnen optimaal worden gecombineerd en de zijdezachte textuur mengt perfect. Verkrijgbaar in 01 baila, baila.
.



Essence ¡Arriba! – nail polish                                          Consumentenadviesprijs: € 1,89. 
Nagelstyling, olé! Vier temperamentvolle kleuren met twee verschillende finishes: roze en mintgroen met een kalkachtige matte finish en intens rood en paars in “pittig metallic” voor sprankelende effecten. Verkrijgbaar in 01 hola, guapa, 02 macarena mint, 03 red corazón en 04 la vida loca.


Essence ¡Arriba! – top coat                                   Consumentenadviesprijs: € 1,99
Kleurrijke fiësta. Deze top coat zorgt voor coole, opvallende effecten
en zóveel fun! Roze, paarse en groene confettideeltjes, bloemmotiefjes in multicolour zijn schitterend op je natuurlijke nagel en geven nagellak een spectaculaire finish. Verkrijgbaar in 01 chica bonita en 02 festival of colours.



  Essence ¡Arriba! – hair chalk                                       Consumentenadviesprijs: € 3,99
Kleurrijk zomerhaar… je kunt nu de uiteinden van je haar of hele haarstrengen kleuren met deze hair chalk die verkrijgbaar is in vrolijk roze en groen. De praktische greep doet denken aan castagnettes en werkt superhandig: haal simpelweg het gewenste stukje haar van boven tot onder door de ‘castagnette’ en je bent klaar! Breng vervolgens haarlak aan om de kleur te fixeren. Gemakkelijk uitwasbaar. Verkrijgbaar in 01 hola, guapa en 02 macarena mint. .




Essence ¡Arriba! – waaier                                  Consumentenadviesprijs: € 2,99.
FANtastic… De waaier met bloemenprint is onmisbaar voor verkoeling op warme dagen en is bovendien ultracool om te zien. Verkrijgbaar in 01 festival of colours.




Ik vind nagellakjes van deze collectie erg leuk! Vooral de roze en de groene, ook die waaier ziet er erg zomers uit!

Voor welk product kies jij in deze collectie?







7 opmerkingen:

  1. Ik krijg steeds vaker het gevoel "Dit heb ik al eens gezien, maar dan met een andere naam". Die blush zat volgens mij ook in de MTV collectie.
    Nee, ik loop hier niet echt warm voor, al lijkt de chalky matt nagellak me wel leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er zit deze keer niks leuks bij, jammer!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De lipgloss is wel wat. De hair halk is ook leuk maar ik denk met 30+ dat ik dat niet meer kan maken hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. haha misschien is het leuk voor een feestje of voor carnaval ;D

      Verwijderen
  4. Dit is zo'n leuke collectie. Ik ga natuurlijk voor de nagellakjes en ik denk dat ik de rode en paarse ga kopen. Ik hoop dat ze snel in de winkel staan

    BeantwoordenVerwijderen