31 juli 2015

Paris Memories- 230

In mijn stash kwam ik dit lakje tegen en het werd eens tijd om deze kleur aan jullie te laten zien. Want het is toch best een mooi lakje vind ik zelf. Kijk je mee naar de review?

Ik draag vrijwel nooit paarse lakjes, weet eigenlijk niet waarom. Is denk ik niet mijn eerste keus uit mijn stash kleuren. Maar dit lakje vind ik toch wel erg mooi! Jammer genoeg heeft dit lakje geen naam, maar alleen een nummer. Ook al staat het nummer niet op het flesje. Heb het even opgezocht op internet en het is nummer 230. 


Hij dekt ook erg goed, met 1 laagje is hij al vrij dekkend. Op deze foto's heb ik 2 laagjes gebruikt. 


Wat ik ook heel bijzonder aan dit lakje vind is de shimmer die er in zit. Als je, je nagels in de zon houd lijkt hij bijna wel holografisch. Zo mooi!

Om het effect nog even extra te laten zien, heb ik een close-up foto gemaakt.


Het kwastje lakt fijn, hij is niet te dik maar ook niet te dun. Precies goed eigenlijk. Ook blijft het lakje best lang zitten, heb de nagellak er 4 dagen op gehad zonder chip. Wel is lak wat meer vloeibaar als andere nagellakjes in mijn stash, maar dat vind ik niet zo heel erg. Als je maar goed het kwastje af strijkt tegen de zijkant voor je gaat lakken. :)

Wat vind jij van deze kleur?
3 opmerkingen: