29 juni 2015

Nailart stempelplate Qgirl-035

Deze week wordt het heerlijk weer, vandaar dat ik zomerse kleuren heb gekozen voor deze nailart. Ook heb ik een stempelplate gebruikt die ik bij Miriam van Nailtalk heb gewonnen. Helaas waren een paar nagels weer afgebroken waardoor ik alles weer korter moest maken, zo jammer. Maar ja niks aan te doen. Kijk je mee naar deze nailart?

Voor deze nailart heb ik een gradient gemaakt met de groene en het roze lakje van de Rita Ora collectie van Rimmel. Vervolgens heb ik die 2 kleuren samen op mijn nagels gesponsd.


De stempelplate die ik heb gebruikt zie je hier op onderstaande foto, dit is de Qgirl-035 en is onder andere bij bornprettystore te koop. 


Het stukje van de stempelplate die ik heb gebruikt is het stukje waar ik mijn nagels heb staan. Bij het zigzag plaatje met de hartjes erboven. 


 Door de stage zijn trouwens mijn nagelriemen een beetje droog geworden, sorry daarvoor. Een paar dagen goed insmeren en dan zijn ze hopelijk weer normaal :D


Wat vind jij van deze nailart?


 




9 opmerkingen:

  1. Leuk, zeg! Dat Rita Ora kleurtje is trouwens erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijke zomerkleuren! Dat recht stempelen van n patroon vind ik best lastig. Heb vandaag ook frisse kleuren gebruikt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja klopt dat is ook best lastig, moet soms ook goed kijken ;) Leuk!

      Verwijderen
  3. Leuk en lekker speels ook. Mooie kleuren heb je gebruikt.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie nailart, heel leuke kleurencombinatie en je imageplate is gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hele gave nail art. De gradient is heel mooi geworden. Ik had graag een close up van de image plate gezien.

    BeantwoordenVerwijderen