18 mei 2015

Nailart vogels

Het leek mij wel een keer leuk om een nailart te maken met vogels aangezien ik nog nooit echt vogels gemaakt heb. Maar wat viel dat tegen zeg, het is echt een priegelwerkje. Maar wel een keer leuk om te doen. Kijk je mee hoe ik deze nailart maakte?

Ik begon met een gradiĆ«nt als basis, ik heb daarvoor een blauwe en gele kleur  van Maybelline Color Show gebruikt en een sponsje.


Daarna begon het priegelwerkje haha. Ik heb met een kwastje en zwarte acrylverf vervolgens de takken er op gemaakt.

Toen waren de vogeltjes aan de beurt, die heb ik ook met een kwastje gemaakt. Vaak is het bij mij zo, iets wat je als eerste maakt lukt ook het beste. En de andere zijn dan iets minder mooi haha.


Om de lege takken niet kaal te laten heb ik er nog wat rode besjes aan toegevoegd. Aangezien volgens dit graag eten en ik het er ook leuk bij vond staan.

Ik ben best nog wel tevreden met het resultaat, ook al vond ik het een priegel werkje. Maar vind het resultaat wel vrolijk en lente achtig.

Wat vind jij van deze nailart? 13 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Dank je wel! Zeker, maar het was wel leuk om een keer te maken :D

   Verwijderen
 2. Leuke uitdaging. Vogels zijn moeilijk ja!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooi gemaakt, maar toch niet helemaal mijn kleuren. Waar en voor hoeveel koop je acrylverf voor om soort dingen te maken? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje, de acrylverf die ik gebruik heb ik van de action, maar je kunt het ook bij de xenos kopen of op internet. Ik heb er geloof ik een paar euro voor betaald voor 8 kleuren weet niet meer precies hoeveel het koste.

   Verwijderen
 4. Wat leuk gedaan, heel creatief! Leuk om te zien dat je er zoveel moeite in stopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Creatief, heel tof gedaan! Zou het zelf niet kunnen. En vooral er het geduld niet voor hebben ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind je nail art prachtig. En het is zo moeilijk om op je nagels te tekenen en daarom vind ik het des te knapper dat je steeds met nieuwe nail arts komt. De gradient is ook erg mooi en zomers

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat mooi! Heel precies gewerkt :-)

  BeantwoordenVerwijderen